Simulacija Združenih narodov že čez mesec dni

02.09.2015

Društvo za spodbujanje in razvoj mednarodnih odnosov MEOS se približuje zadnjemu mesecu priprav na letošnjo simulacijo Združenih narodov – SiMUN, ki bo potekala od 22. do 26. septembra v Ljubljani. Mednarodni projekt v obliki študentske konference, bo letos organiziran že osmič zapovrstjo, udeleženci, ki jih povezuje želja po reševanju mednarodnih problemov in kriznih situacij, pa prihajajo iz kar 30 različnih držav.

Kljub manjšemu številu prijavljenih v primerjavi s prejšnjim letom, si želijo kvalitetnih razprav v sproščenem vzdušju. Tako bodo delegati letos razpravljali v le dveh različnih odborih, in sicer v Varnostnem svetu in v Svetu za človekove pravice. Prav tako pa ohranjajo tudi novinarsko ekipo, ki bo skrbela za oblikovanje in objavljanje dnevnih novic v SiMUN Times. Prijave za slednje so še vedno odprte, vsi zainteresirani pa se lahko prijavijo prek njihove spletne strani. Udeležba na SiMUNu zahteva plačilo prijavnine.

Za sveže informacije o tem, kdo vse se bo udeležil konference, vabljeni, da spremljate novice na njihovi spletni strani.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...