Slovenska NOTA 2017 - avdicija za pevke in pevce

04.05.2017

KDAJ: 13. maj ob 10:00 do 14:00

KJE: Mladinski center Hrastnik

Ti, ki rad/a poješ! Ti, ki si želiš nastopati na glasbenih odrih, prepevati in dajati del sebe publiki! Ti, ki si si vedno želel/a biti na glasbenih odrih, pa ni bilo priložnosti v Zasavju! Ti, ki se ne upaš prijaviti na Slovenija ima talent, ker je tam prevelika publika – v Zasavju pa je, kot meniš, ravno pravšnja! Ti, ki si želiš svoje prve lastne pesmi – katero bi ljudje prepevali in jo vzljubili! Ti, odgovori na spodnja vprašanja …

Rad/a poješ? Si želiš glasbenega nastopanja? Si želiš svoje prave pesmi? So odgovori na vsa vprašanja pritrdilni? Potem naj ti predstavimo čisto svež projekt, ki nastaja izpod peresa Mladinskega centra Hrastnik – imenuje se Slovenska nota! Slovenska nota je glasbeno tekmovanje za vse neuveljavljene pevke in pevce, ki se bo odvilo konec letošnjega poletja v Hrastniku!

To je priložnost, da se pokažete publiki, osvojite njeno srce in postanete prava mala glasbena zvezda v Zasavju! Tisti, ki zmaga na festivalu, dobi čisto pravo podporo pri prvih korakih glasbene kariere – zmagovalec oz. zmagovalka Slovenske note dobi v dar čisto pravo avtorsko pesem! Mikavno, kajne?

In sedaj vas vabimo vse, ki radi pojete, ki vas projekt zanima, da se oglasite v Mladinskem centru Hrastnik v soboto, 13. maja 2017, ob 10. uri dopoldne na prvi avdiciji za Slovensko noto. In kaj boš tam počel/a? Seveda – pel oz. pela kakopak! Prinesi matrico svoje ljube slovenske skladbe (oz. nam piši, da ti jo pomagamo najti) in nas očaraj! Strokovna žirija bo v sproščenem vzdušju vaše pripravljene točke preposlušala in nato izbrala končni nabor tistih, ki se bodo potegovali za zmago na Slovenski noti.

Glasba je tvoje življenje, praviš? Dokaži nam! Mogoče si ti nova vzhajajoča glasbena zvezda v Zasavju! Le pogumno, zvezde te čakajo, da jih osvojiš! In mi smo tu, da ti pomagamo! Se vidimo 13. maja v Mladinskem centru Hrastnik!

Prijave sprejemamo na elektronskem naslovu info@mch.si. Piši nam, da prideš, mi ti pa predamo več informacij! Povej naprej prijateljicam in prijateljem! 

Naj bo letošnje zasavsko leto glasbeno! Naj živi slovenska glasba! In naj živi Slovenska nota! Slovenska nota 2017!

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...