Sodeluj na natečaju za razglednico Time to Move

08.09.2015

Si mlad Evropejec, star med 13 in 30 let? Sodeluj v natečaju Time to Move, tako da oddaš razglednico s svojo lokacijo do 4. oktobra 2015 in dobiš priložnost osvojiti železniško vozovnico za 22 dni! 

Ustvari razglednico svojega kraja ali države, s spremljajočim tekstom, ki vključuje ime kraja (npr. »pozdravi iz Ljubljane« in jo naloži na spletno stran Time to Move ali na Eurodeskovo Facebook stran. Oddaš lahko razglednice v različnih ustvarjalnih tehnikah (kolaž, slika, risba, grafično oblikovanje ...). 

Na spletni strani natečaja bodo obiskovalci glasovali za svojo najljubšo razglednico. Ob zaključku natečaja bo Eurodesk izbrač dva najboljša prispevka izmed dvajsetih razglednic, ki bodo prejele največ glasov. Dva zmagovalca bosta prejela dvaindvajset dnevno InterRail vozovnico po Evropi. 

Natečaj organizira Eurodesk kot del kampanje Time to Move, ki bo potekala od 21. septembra do 4. oktobra 2015. Namen je informirati mlade o uporabnih virih in priložnostih za mednarodno mobilnost. Natečaj sponzorira InterRail.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...