Steklarna Hrastnik išče nove člane kluba PBC 1860

25.11.2015

Rok prijave: 30. 11. 2015

Iščeš praktične izkušnje, veliko mrežo poznanstev, referenčne delovne izkušnje in priporočila? Pridruži se kluba PBC 1860!

Kaj je PBC?
PBC 1860 je inkubator idej Steklarne Hrastnik. Je vključevanje posameznikov vseh strok v realne izzive modernega gospodarstva. Je združevanje drznih posameznikov povsod po svetu, ki verjamejo v steklo, prihodnost, ohranjanje okolja in se ne ustrašijo izzivov.

Steklarna Hrastnik je zgodba o uspehu, letos ustanovljeni PBC 1860 pa bo pri nadaljnji poti navzgor hrastniški steklarni doprinesel potrebno drznost in povezovanje, sveže pristope oblikovanja, marketinga ter razvoja – tako produktov kot poslovnih modelov. Vse to želijo storiti z mrežo kreativnih, mladih, izkušenj željnih posameznikov, ki jih žene želja po novem.

Trenutno PBC 1860 deluje na štirih projektih. V vsakem projektu so vključeni različni posamezniki različnih strok, kjer se srečujejo s specifičnimi izzivi in jih skupno uspešno rešujejo. Aktivni člani PBC-ja so poleg že naštetih ugodnosti soudeleženi pri sestankih s poslovnimi partnerji na najvišji ravni, svetovnih sejmih in konferencah, sodelujejo pri marketinških ter PR aktivnostih, fotografiranju ter promociji izdelkov ter analizah konkurentov ter produktnih potencialov.

Kaj ponujajo?

  • Izjemne praktične izkušnje.
  • Veliko mrežo poznanstev.
  • Referenčne delovne izkušnje.
  • Mentorstvo.
  • Priporočila, da ste sodelovali v poslovnih projektih.

Kaj pričakujejo?

  • Vaš CV s kratkim spremnim pismom, zakaj si želite vstopnico v svet praktičnih izkušenj v gospodarstvu.
  • Kreativnost, drznost, povezovalnost, svežino, voljo do učenja in mladostne ideje.

Vabljeni ste, da jih na mail info.pbc@pbc1860.com kontaktirate za članstvo v klubu in možnostmi sodelovanja. Rok prijave je 30. 11. 2015.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...