Tehnična delavnica za prijavitelje na razpis “Kultura za projekte sodelovanja 2018”

02.11.2017

Ali ste cilje projekta uskladili s smernicami Ustvarjalne Evrope? Ali poznate razliko med cilji in rezultati projekta? Ali ima vaš projekt jasno opredeljeno evropsko razsežnost? Ali ste izdelali podroben proračun? Ali imate pripravljeno komunikacijsko strategijo? Odgovore poiščite s pomočjo ekipe CED Slovenija in strokovnjaka za komunikacijske strategije.

Ob rednem letnem razpisu za projekte sodelovanja za leto 2018 je tokrat na voljo še dodatna kategorija za projekte s področja kulturne dediščine, ki se bodo navezovali na cilje in prioritete ELKD 2018. Rok za prijave projektov sodelovanja ELKD 2018 (EACEA 35/2017) je 22. november 2017, za »običajne« projekte sodelovanja (EACEA 32/2017) pa 18. januar 2018. Najpomembnejše spremembe razpisa za leto 2017 preverite tudi tukaj.

Delavnica je namenjena predstavnikom kulturnih in ustvarjalnih sektorjev, ki pripravljajo projektno prijavo na razpis za projekte sodelovanja za leto 2018 v okviru programa Ustvarjalna Evropa – podprogram Kultura.

Ekipa CED Slovenija vas bo vodila skozi smernice aktualnega razpisa in vam predstavila aktualne kulturno-politične prioritete EU, postopek e-prijave in napotke za izpolnjevanje razpisne dokumentacije, tj. vsebinski in finančni del prijavnice. Luka Piškorič (Kreativni center Poligon) vam bo svetoval, kako oblikovati komunikacijsko strategijo.

Delavnica je brezplačna. Obvezne so predprijave tukaj.

Rok za prijavo je 14. 11. 2017, do 13.00.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...