Usposabljanje s področja združništva in podjetništva za mlade

29.01.2018

V Sloveniji je projektni partner Mladinska zadruga Kreaktor, ki v sklopu predsedovanja Slovenije državam članicam Evropske unije na področju socialne ekonomije ter v sodelovanju s špansko fundacijo Fundacion Escuela Andaluza de Economia Social pripravlja brezplačno usposabljanje s področja zadružništva in podjetništva za mlade, ki bo potekalo v petek, 2. februarja in soboto 3. februarja 2018 v prostorih Prireditvenega centra Patriot (Žička cesta 4a, 3210 Slov. Konjice).

Usposabljanje bo temeljilo na predavanjih in na delavnicah s področja zadružništva in podjetništva. Celoten program usposabljanja lahko najdete tukaj.

Udeležba na usposabljanju je brezplačna, nanj pa se je potrebno predhodno prijaviti. Prijava na usposabljanje je mogoča preko spletnega obrazca, ki ga najdete tukaj.

Dogodek je del evropskega projekta COOPilot, ki ga vodi konzorcij 11 partnerskih organizacij iz 9 EU držav in poteka od aprila 2017 do marca 2018. Cilj projekta je ponuditi inovativni odgovor na izzive brezposelnosti mladih v EU, s spodbujanjem zadružnega podjetniškega duha preko izobraževanja in usposabljanja.

Vljudno vabljeni!

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...