Vabilo na dialog mladih

05.05.2017

Vse mlade vabimo na dialog mladih z državno sekretarko na ministrstvu za okolje in prostor, Lidijo Stebernak in državnim sekretarjem na ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, dr. Tomažem Bohom. 

Dialog mladim zagotavlja priložnost za večjo vključenost  v procese odločanja in krepitev pripadnosti družbi. Mladi lahko svoje pobude in ideje izmenjajo neposredno s ključnimi akterji, tokrat na področju urejanja bivanjskih razmer mladih v Savinjski regiji.


Dialog bo osredotočen osredotočen na aktualne teme: kako mladim zagotoviti ustrezna in dostopna stanovanja, kakšna je kakovost bivanja mladih v Savinjski regiji ter kako so mladi vključeni v oblikovanje lokalnih in nacionalnih politik pri reševanju stanovanjskih izzivov. Na Dialogu se nam bodo zato pridružili tudi nekateri ključni deležniki lokalnega okolja, predstavniki Mestne občine Celje, družbe Nepremičnine Celje d.o.o in Celjskega mladinskega centra.

Dogodek je namenjen vsem mladim, ki bi z državno sekretarko in državnim sekretarjem ter ključnimi deležniki iz lokalnega okolja, radi spregovorili o omenjenih temah. Podajte svoje mnenje, ideje in predloge.

                           “Kakšne ukrepe na področju mladinske stanovanjske politike si VI želite?”

 

Vključite se v razpravo!

Vljudno vabljeni!

Udeležba na posvetu je brezplačna, vendar vas prosimo, da se do ponedeljka, 8.5.2017 prijavite preko spletnega obrazca.

Dodatne informacije: Mladinska mreža MaMa, 030 618 628

Dogodek organizira Vlada RS v okviru obiska Savinjske regije, ob podpori Mreže MaMa in Celjskega mladinskega centra.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...