Vabljeni na brezplačni odprti spletni tečaj o varni rabi interneta in naprav

20.02.2015

Arnes, partner v projektu Safe.si, vas 11. marca 2015 vabi na tečaj o varni rabi interneta in naprav, ki je namenjen zaposlenim v izobraževanju ter vsem, ki jih tovrstna problematika zanima.

Arnesov brezplačni tečaj, se začne 11. marca 2015. Na njem boste osvojili digitalne kompetence, povezane z varno rabo interneta in sodobnih tehnologij (evropski kompetenčni okvir DIGCOMP). Tečaj bo potekal tri zaporedne tedne. Nova gradiva in naloge so objavljene enkrat tedensko , aktivnosti znotraj tedna pa lahko izvajate sami, ko imate čas, saj bodo tako videi kot gradiva dostopni ves teden.

Na tečaju se boste po posameznih tednih seznanili z:

zaščito naprav (11. 3.);
zaščito zasebnosti in digitalne identitete (18. 3.);
zaščito zdravja in okolja (25. 3.).
Znotraj posameznega tedna vas čakajo sledeče dejavnosti: ogled kratkih video posnetkov, dodatno branje in aktivnosti, pogovor s kolegi in reševanje kvizov.

Delavnice v živo
Predvideni termini brezplačnih delavnic, ki bodo potekale v Konferenčni dvorani, Stavba B, Tehnološki park 19, Ljubljana in so pogoj za pridobitev potrdila o udeležbi na izobraževanju, so: 30. marec ter 8., 15. in 20. april.

Za uspešno sodelovanje na tečaju boste prejeli Mozillino značko »Pametni uporabnik interneta«. V primeru udeležbe na srečanju v živo pa še potrdilo o usposabljanju v trajanju 16 ur.

Navodila za prijavo najdete tukaj.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...