Z mobilno aplikacijo do službe direktorja v mednarodni skupini Adecco

03.03.2015

Skupina Adecco, vodilna na področju upravljanja storitev zaposlovanja in upravljanja s človeškimi viri, mladim iz 30-ih držav ponuja priložnost, da se preizkusijo v vlogi njihovega direktorja. S projektom »CEO za en mesec« bodo izbranim kandidatom omogočili, da svoje vodstvene sposobnosti razvijajo na lokalnem nivoju.

Na izziv se lahko preko mobilne aplikacije “CEO for One Month” prijavijo mladi s celega sveta. V prvi fazi izbora si bodo karierno pot odprli izbrani lokalni zmagovalci iz 30 držav. Med njimi bo tudi slovenski kandidat, ki bo poleti v sklopu plačane delovne prakse mesec dni preživel z Mirom Smrekarjem, direktorjem Adecca v Sloveniji.

V nadaljevanju projekta bo desetim najprodornejšim lokalnim zmagovalcem ponujena možnost, da se udeležijo delavnice skupinskega urjenja vodstvenih veščin, na kateri bo izbran končni zmagovalec izziva. Ta bo dobil priložnost, da se septembra s plačano prakso pod mentorstvom Patricka De Maeseneirja, izvršnega direktorja mednarodne skupine Adecco, uči in spoznava z vodenjem družbe, ki zaposluje 32.000 sodelavcev in je v letu 2013 ustvarila 19,5 milijarde evrov prihodkov.

Rok prijave je 1. 5. 2015.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...