Zavod Nefiks vabi

24.10.2017

On-line eksperti

Zavod Nefiks v sklopu projekta Nefiks zaposlitvene rešitve, 26. oktobra 2017 med 9. in 13. uro v Centru inovativnega podjetništva v Ljubljani pripravlja dogodek On-line eksperti. Na dogodku vam bomo predstavili tudi projekt Nefiks zaposlitvene rešitve, katerega namen je mladim omogočiti boljše zaposlitvene možnosti s pomočjo aktivnega vključevanja v projekte v sodelovanju z delodajalci.

Vabljeni so vsi mladi iskalci zaposlitve do 29. leta, ki si želijo izboljšati svoje možnosti na trgu dela. Udeležba na dogodku je brezplačna, prijave pa potekajo do 23. oktobra 2017 oz. do zapolnitve prostih mest, na povezavi.

Govorniki na dogodku bodo priznani strokovnjaki, ki jim je vsakemu na svojem področju uspelo tudi s pomočjo samostojnega spletnega učenja:

  • Aleš Pučnik, ki je na Razdrtem postavil vetrnico (vetrno elektrarno);
  • Zdravko Božnar Sebanc, kreativec na Radiu 1;
  • Jure Aljančič in Tjaša Deu, ki sta uspešna na popularnem socialnem omrežju YouTube.

***

Tržne dejavnosti v neprofitnem sektorju

Zavod Nefiks organizira 10. 11. in 17. 11. 2017 organizira izobraževanje z naslovom Tržne dejavnosti v neprofitnem sektorju. Dogodek je namenjen mladinskim delavcem in drugim zaposlenim v NVO-jih, ki želijo izvedeti več o tem, kako v svoji organizaciji vzpostaviti tržno aktivnost. Prijave potekajo do konca oktobra oz. do zapolnitve prostih mest tukaj

***

Regionalni natečaj – Sreča in pogum 2017/2018

K sodelovanju vabimo mlade iz vseh osmih slovenskih regij, da se prijavite in pošljete do 10 sekund že izdelanega videa ali video in foto materiala, ki ga nameravate uporabiti za videospot Zlatkove pesmi – Sreča in pogum. V scenarij morate zajeti ključne Nefiks elemente, pa tudi elemente, značilne za svojo regijo. Mora se tudi ujemati z idejo projekta NZR ter vsebino pesmi – Sreča in pogum

Izdelke za regionalni natečaj zbiramo najkasneje do 31. 12. 2017, na: nefiks@nefiks.si

***

Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...