Zgrabite izziv in se prijavite na delavnico “Izzivi mladim”

15.03.2017

SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Javnim štipendijskim, razvojnim, invalidskim preživninskim skladom Republike Slovenije vabi študente k aktivni udeležbi na brezplačni delavnici »Izzivi mladim«.

Delavnica je namenjena študentom, ki želijo sodelovati s podjetji in drugimi organizacijami pri razvoju njihovih izdelkov in storitev v okviru javnega razpisa “Po kreativni poti do znanja”. Ob podpori mentorja boste z uporabo metode vitkega inoviranja preverili problem in oblikovali rešitve ter pripravili poslovni model. Delavnica omogoča zelo učinkovit zagon vašega novega projekta ali idej.

Delavnica bo sredi aprila potekala v Kopru, Ljubljani, Mariboru in Novem mestu. Udeležba je za študente in predstavnike podjetij ter fakultet brezplačna. Minimalno število prijavljenih timov na posamezni lokaciji je 7.

Na delavnici bodo študenti prisotni ves čas, predstavniki podjetij in organizacij ter fakultet pa v uvodnem in zaključnem delu. Podjetje zagotovi vsaj enega sodelavca, ki se bo lahko vključeval v delo z mladimi v okviru enotedenskega programa (kontaktna oseba za telefonski stik z ekipo mladih).

Program delavnice je dostopen tukaj.

Potrebne so predhodne prijave. Prijavite se lahko tukaj.

Vse dodatne informacije dobite na elektronskem naslovu: izzivimladim@spiritslovenia.si in na spletni strani www.mladimsedogaja.si.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...