e-Simbioz@ je za jesen pripravila ogromno število delavnic in paketov

02.09.2015

e-Simbioz@ je med poletjem pripravila širok spekter delavnic in paketov, s katerimi zagotavljajo, da ne bo “prav nihče ostal praznih rok”. Ker so ugotovili, da posamezne delavnice njihovim tečajnikom in tečajnicam niso prinesle celotnega spektra znanja, lahko tokrat izberete celostne pakete novih uporabnih znanj. Pripravili so veliko več delavnic (znani so vsi termini do konca decembra 2015), ki so jih razvrstili v štiri večje sklope oz. pakete, nakup katerih je opisan na njihovi spletni strani.

Paket Simbioza Office
Obsega programe MS Office Word, MS Office Excel (osnovni, nadaljevalni in napredni) in MS Office Power Point. Celotni paket Office obsega 5 delavnic (cena 55 EUR), cena za posamezno 4-urno delavnico pa je 15 EUR. Več o paketu izveste tukaj.

Paket Simbioza Start-Up
Paket je odličen za vsakogar, ki si želi uspeti z svojo idejo. Obsega delavnice Kako (pre)živeti in uspeti na socialnih omrežjih, Kako prodreti na splet s svojo predstavitvijo, Podatki v oblaku, S preprostimi triki do oblikovanega promocijskega materiala, Spletno orodje za obveščanje (pošiljanje množičnih sporočil) in Inovativna predstavitev. Celotni paket Start-Up obsega 6 delavnic (cena 75 EUR), cena za posamezno 4-urno delavnico je 15 EUR in za posamezno 8-urno 20 EUR. Več o paketu izveste tukaj.

Paket Simbioza Web
Paket s katerim se boste lotili postavitve spletne strani in obsega delavnici Spoznaj WordPress in postavi svojo spletno trgovino ter Joomla! Administracija in urejanje vsebine. Cena za 12-urno delavnico je 40 EUR. Več o paketu izveste tukaj.

Paket Simbioza Design
Paket obsega vse delavnice in programe, s pomočjo katerih boste lahko tudi vi znali predstaviti svojo idejo vizualno. Obsega delavnice Adobe Photoshopa (začetni in nadaljevalni), Adobe InDesigna, Adobe Ilustratorja in Adobe Premier Pro. Cena paketa, ki obsega 5 delavnic (vsaka delavnica je 16-urna), je 190 EUR, cena za izbrane 3 delavnice iz paketa je 120 EUR in cena za 16-urno delavnico je 45 EUR. Več o paketu izveste tukaj.

Vse informacije najdete na spletni strani www.e-simbioza.com ali na FB strani e-Simbioz@.

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...