Iščemo udeležence za mladinsko izmenjavo na Siciliji

12.05.2017

Naš Celjski mladinski center, znotraj katerega deluje informacijska točka Europe Direct Savinjska, išče 4 udeležence stare med 18-20 let ter enega vodjo za udeležbo na mednarodni izmenjavi z imenom »EMOTICON«, ki bo potekala v Palermu na Siciliji med 9. in 17. julijem 2017.

Kje: Palermo, Sicilija
Kdaj: 7. - 17. julij 2017
Udeleženci: 4 (18 – 20 let)
Vodja izmenjave: 1 (18 +)

Prenočišče in hrana so kriti v sklopu projekta. Nastanitev bo v centru Palerma na Siciliji v B&B Domus Carmelitani. Potni stroški izmenjave so povrnjeni v višini do 170 € na osebo.

Skozi projekt boste krepili EQ (čustveno inteligenco), gradili na štirih elementih le te: samozavedanje, samoupravljanje, socialna in družbena odgovornost ter management odnosov. 

Cilj projekta je spodbujanje in vključevanje marginalizirane mladine, promovirati raznolikost, medkulturni ter medverski dialog, skupne vrednote svobode, strpnosti in spoštovanja človekovih pravic. 

35 mladih iz Italije, Madžarske, Malte, Grčije, Romunije in Slovenije bo ustvarilo foto knjigo, kjer se bodo v teku mladinske izmenjave naučili veščin visualne animacije, oblikovanja in vezave knjig.

Vodja izmenjave se bo udeležil sestanka v Palermu med 16. in 19. junijem, kjer se bodo sestale vse vodje izmenjav iz ostalih držav ter organizatorji in bodo skupaj zastavili program in dorekli aktivnosti v času mladinske izmenjave.

Prijave pošljite na katja.kolenc@mc-celje.si (zraven dopišite ime, priimek, datum rojstva in priložite motivacijsko pismo (zakaj bi šli)).

Co-fundeed by the Erasmus+ programme

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...