NAJ 3 tabori tega tedna!

25.07.2017

S poletnimi meseci prihaja tudi velika izbira mednarodnih taborov za vse tiste, ki ste željni dogodivščin, novih poznanstev, učenja in nepozabnih izkušenj.

Danes vam predstavljamo dva tabora v Nemčiji za vse ljubitelje zgodovine, popeljemo pa vas tudi do Azije, natančneje do Vietnama, kjer se boste lahko preizkusili v delu na organski kmetiji.

Če smo pritegnili vašo pozornost, kar hitro kliknite in preberite, kam vse se lahko odpravite!

Od 30.7.2017 pa do 12.8.2017 se v Nemčiji, na območju nekdanjega koncentracijskega taborišča Buchenwald odvija projekt, kjer se boste prostovoljci postavili v vlogo arheologov in odkrivali ostanke, postavljali spomenike in vzdrževali nekdanje taborišče. Več informacij se nahaja tukaj.

Drugi tabor v Nemčiji, ki vam ga predstavljamo danes, pa bo potekal od 29.7.2017 pa do 12.8.2017 v nemškem mestu Osnabrück. Tudi ta tabor poteka na tematiko 2. svetovne vojne, kjer boste prostovoljci nadgradili svoje znanje in ozaveščenost, ter z izvajanjemintervjujev z židovskimi imigranti gradili most med preteklostjo in sedanjostjo, ki danes v svetu globalizacije in migracij predstavlja pomemben temelj. Če vas zanima več, klinite sem.

Iz Evrope vas pa popeljemo v Vientam, kjer se boste lahko med 14.8.2017 in 26.8.2017 preizkusili v vlogi organskega kmetovalcater tako prispevali k varovanju in ohranjanju narave. Več informacij o taboru pa najdete tukaj.

Če pa vas zgoraj opisani tabori niso najbolj prepričali, lahko v brskalniku taborov preiščete druge številne priložnosti, ki čakajo na vas.

Vso srečo s prijavami in lep sončen dan!

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...