Etno urban festival 2012

13.06.2012

ETNO URBAN festival bo potekal od 13. do 16. junija 2012 v atriju Celjskega mladinskega centra.

V duhu, da Celje dogaja, sta se že tretje leto združila dva festivala; Etno urban festival Celjskega mladinskega centra in Džjezz – mednarodni jazz festival knežjega mesta. Ponovno se obeta obilo zabave in urbanih užitkov v družbi znanih gostov iz domovine in tujine ...

OBVESTILO!

Zaradi slabega vremena je dogodek Instalation performans ANR_T_GALERIJA, ki je bil napovedan za otvoritev Etno urban festivala ODPOVEDAN! Prestavljen je na nedeljo, 17. junija 2012, ob 21.00.   

Drugi dan se bo festival nadaljeval s KULinarično KULturnim večerom Okusi in doživetja sveta: TAJSKA kuhinja, v četrtek, 14. junija 2012, ob 20.00.

Tretji dan bo namenjen glasbi, ki se prepleta od etna, rocka, jazza do funka. Petkov večer, 15. junija 2012, ob 21.00 bodo glasbeno popestrili SAXOTOXIN in DEJ ŠE'N LITRO.

Festival bomo zaključili s stand up komedijo, v soboto, 16. junija 2012 ob 21.00, ko nas bodo zabavali prepoznavni stand up komiki iz Slovenije: LUCIJA ĆIROVIĆ, ANA MARIJA MITIĆ in JANEZ USENIK.

ETNO URBAN festival (EUF) sodi med večje programske projekte, ki jih pripravljamo v Celjskem mladinskem centru in prinaša pomembno dopolnitev ter nadgradnjo celjske kulturne ponudbe. Festivalsko dogajanje ima v mladinskem centru že večletno tradicijo, saj smo prvo tovrstno dogajanje priredili že v letu 2000. Poletni mednarodni festival mladinskega centra vseskozi ponuja kvaliteten, razgiban in žanrsko raznolik program iz različnih področij glasbe, predstav in letošnjem letu kulinarike.

          

            

      

   


@ Hitro objavi: Twitter Facebook

Oddaj komentar

Ime:
E-pošta:
Komentar:
Pošlji komentar

E-novice

Naroči se na E-novice!

EUROPE DIRECT SAVINJSKA

Evropska komisija je izbrala devet informacijskih točk v okviru mreže Europe Direct v Sloveniji z...

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...