Projekt Deluj lokalno – aktivna participacija v dialogu z mladimi / Act Local – Active Citizenship in Dialogue with Youth

13.03.2013

MCC je bil uspešen na razpisu programa Evropa za državljane in tako dobil priložnost, da izpelje mednarodni projekt Deluj lokalno – aktivna participacija v dialogu z mladimi / Act Local – Active Citizenship in Dialogue with Youth, kjer se bodo srečale lokalne skupnosti iz Španije, Italije, Bosne in Hercegovine, Madžarske, Nemčije in Slovenije. V okviru treh srečanj se bodo sprva odgovorni za mladinsko politiko srečali in predstavili najboljše prakse na temo strukturiranega dialoga mladih (srečanje bo potekalo med 18.3.2013 in 22.3.2013). Na naslednjem srečanju, ki bo maja 2013 se bodo srečali mladi, kjer si bodo lahko izmenjali izkušnje na področju mladinskih projektov in sodelovanja z lokalnimi skupnostmi. Na zadnjem srečanju, ki bo konec septembra 2013 pa se bodo srečali vsi tisti, ki se odločajo o mladinski politiki na loklani ravni in izmenjali priložnosti, ki jih lahko izkoristijo v svojem okolju.

Več informacij o projektu dobite tukaj.

 

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije.
Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

 

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

EUROPE DIRECT SAVINJSKA

Evropska komisija je izbrala devet informacijskih točk v okviru mreže Europe Direct v Sloveniji z...

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...