Trening Not only in Facebook

Celjski mladinski center je med 7. in 14. marcem na trening v Španijo poslal dva udeleženca. Udeleženka usposabljanja Mojca Šipek je zapisala:

Nepogrešljivi del priprave projekta v okviru programa Erasmus plus je tudi oblikovanje in izvajanje njegove diseminacijske in vizualne prepoznavnosti. Na treningu z naslovom Not only in Facebook, ki je med 7. in 14. marcem potekal v bližini Granade v Španiji, je 19 udeležencev iz 10 držav krepilo znanje prav s tega področja. S pomočjo različnih metod neformalnega učenja smo sodelujoči razvijali in predstavljali svoje ideje o mladinskih projektih, njihovi predstavitvi ter promociji in zamisli preizkusili tudi s praktičnim delom.

Trening je potekal v sproščenem in prijetnem, a delovnem vzdušju v prav posebni zgradbi. Raznolike aktivnosti, s katerimi smo spoznavali in razvijali predloge s področja mladinskega dela, so namreč potekale v čisto novi, energetsko varčni zgradbi Centro de la Construcción Sostenible.

Med treningom, ki je mlade spodbujal tudi k iskanju novih zamisli, sem posebej uživala ob delavnicah, s katerimi sem lahko razvijala svojo ustvarjalno žilico. Ob druženju z udeleženci iz različnih držav sem spoznavala nove kulture in običaje, v lepem spominu pa mi bo ostalo tudi raziskovanje Andaluzije. Poleg novega znanja in spretnosti, ki sem jih pridobila, se domov tako vračam z nepozabnimi spomini ter idejami za nadaljnje delo. 

Pripravila: Mojca Šipek

 

    

@ Hitro objavi: Twitter Facebook