EVS na Irskem? Zakaj pa ne.

05.02.2018

VSI išče 2 EVS prostovoljca, ki bi se z začetkom aprila ali maja pridružila ekipi v Dublinu. Krajši povzetek obeh projektov smo pripravili spodaj. 
 
1. Uradnik za komunikacije in trženje
začetek aprila 2018 – konec aprila 2019 (12 mesecev)
 
Prostovoljec bo sodeloval s skupino VSI pri promociji prostovoljnih priložnosti in rekrutiranju prostovoljcev pri projektih na Irskem in na mednarodni ravni. Delo bo vključevalo povezovanje z mladinskimi organizacijami in univerzami na Irskem. Prostovoljec bo delal tudi na vzdrževanju socialnih medijev in spletnih strani ter ustvarjanju novih promocijskih gradiv. V sklopu dela bo imel prostovoljec priložnost spoznati Irsko ter Severno Irsko.
 
2. Koordinator prostovoljcev
začetek maja 2018 – konec decembra 2018 (8 mesecev)
 
Prostovoljec bo sodeloval s skupino VSI in prostovoljcem pomagal pri projektih na Irskem in na mednarodni ravni. Prav tako bo zadolžen za pripravo prostovoljcev pred odhodom na projekt in evalvacijo ob njihovem povratku. Delo bo vključevalo sodelovanje z irskimi in mednarodnimi prostovoljci, VSI podružnicami po vsem svetu in partnerskimi organizacijami na Irskem.
 
Prosimo, upoštevajte: pisarna VSI ni dostopna invalidskim vozičkom, vendar so odprti za gostovanje ljudi z drugimi vrstami invalidnosti, če imate kakršna koli vprašanja, jim pišite.
 
Kandidati, ki se zanimajo za prijavo na prosti EVS mesti, morajo uporabljati prijavni obrazec VSI. Upoštevali bodo samo prijavnice, ki bodo pravilno izpolnjene. Rok za oddajo prijavnice je 15. februar. Izbrani kandidati bodo v naslednjih tednih opravili razgovore preko Skypea.
 
Če imate kakršna koli vprašanja o vlogah, pošljite elektronsko sporočilo Mateji (koordinatorki programa prostovoljcev) na projects@vsi.ie.

Na VSI pravijo, da se veselijo vaših prijav!

***Kaj vse EVS vključuje, finančni vidik in pogoje pa si preberite tukaj***

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...