Dob'r FOKUS - dobrodelna dražba fotografij

08.02.2013

Dobrodelna dražba fotografij na slovenski kulturni praznik

Petek, 08.02.2013, ob 20.00 uri

V času, ko se težave v gospodarstvu zažirajo v vse pore družbe, bodo fotografi pokazali svoj občutek za soljudi. Pripravili bodo dražbo kreativnih avtorskih fotografij, ki so jih udeleženci ustvarili na fotografski delavnici Celje FOKUS 2012. Obiskovalci bodo lahko kupili izvrstne avtorske fotografije, ves izkupiček dražbe pa bo namenjen v dobrodelni sklad Fundacije Utrip humanosti, kjer zbirajo denar za štipendije mladostnikov, obolelih za rakom.

Vse udeležence Celje FOKUS so organizatorji prosili, da izberejo fotografijo, ki so jo pripravljeni darovati za dobrodelno dražbo. Izklicna cena posamezne fotografije bo simbolična in bo znašala 10 evrov. Fotografije za dražbo bodo organizatorji Zavoda FOKUS objavili na spletni strani v nedeljo, 20. januarja.

To bo tudi priložnost, da se srečajo udeleženci fotografske delavnice nekje vmes: v spomin na leto 2012 in v pozdrav novemu Celje FOKUS 2013.

To bo druga dobrodelna dražba fotografij Dob'r FOKUS, ki jo pripravlja Zavod FOKUS. Prvo so pripravili na Starem gradu Celje pred dvema letoma, ko so izjemne fotografije mentorjev delavnice s pomočjo plezalcev obesili v Friderikovem stolpu.

S klikom na spodnjo povezavo si lahko ogledate vseh 21 fotografij za dražbo.

Celje FOKUS - fotografije za dražbo

Soorganizatorja:
Fundacija Utrip Humanosti
Celjski mladinski center

           

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

Oddaj komentar

Ime:
E-pošta:
Komentar:
Pošlji komentar

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...