Razstava izdelkov nastalih v času kreativnih počitnic

31.08.2011

V Celjskem mladinskem centru bomo v sredo, 31. 8. 2011 skupaj z udeleženci kreativnih počitnic pripravili razstavo njihovih izdelkov v Mestnih četrtih Lava, Nova vas in Slavko Šlander.

Vse od 22. 8. do 30. 8. so animatorji (Berin, Urška, Nastja, Tadej, Sara, Tajda in Lea) zabavali in spodbujali h kreativnosti otroke stare med 5 in 14 let v Mestnih četrtih Lava, Nova vas in Slavko Šlander . V prihodnosti si želimo ustanoviti »mini četrtne mladinske centre«, kjer si bodo otroci in najstniki krajšali počitniški čas z družabnimi, ustvarjalnimi in športnimi aktivnostmi. Udeležba je bila brezplačna, vsi animatorji pa so sodelovali kot prostovoljci, kar je še posebej vredno pohvale.

V zahvalo in trud tako prostovoljcem kot udeležencem bomo pripravili zaključne razstave izdelkov nastalih v času kreativnih počitnic v posameznih Mestnih četrtih, in sicer bodo vse potekale na isti dan, v sredo, 31. 8. 2011. V MČ Nova vas bo razstava ob 16.30, v MČ Lava ob 17.00 in v MČ Slavko Šlander ob 17.30 uri.

Z organizacijo kreativnih počitnic želimo približati Celjski mladinski center tudi izven mestnega jedra in pokazati našo odprtost in pripravljenost za sodelovanje z mestnimi četrtmi.

Za pomoč in pripravljenost na sodelovanje se zahvaljujemo Mestni občini Celje in Mestnim četrtim Lava, Nova vas in Slavko Šlander ter Informacijski točki Evropske komisije Europe Direct Savinjska.

Vljudno vabljeni!

@ Hitro objavi: Twitter Facebook

Oddaj komentar

Ime:
E-pošta:
Komentar:
Pošlji komentar

E-novice

Naroči se na E-novice!

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...