Nočne legende

1. Špital - Krčma, ki se nahaja v edini slovenski ohranjeni srednjeveški ubožnici, nudi pester izbor kulturnih dogodkov skozi celo leto in pester izbor piv. Prijazno osebje, atraktivna lokacija ob srednjeveškem obzidju in odlični glasbeni dogodki ob vikendih, so sinonim za odlično nočno zabavo, ki jo lahko nadaljujete tudi z jutranjo kavo.

2. Branibor – V zadnjih nekaj letih najbolj obiskan nočni lokal v mestu. Velike prostorske kapacitete, dobro ponudba in sodobna trendovska pop glasba so zmagoviti recept za nezahtevne množice.

3. Zlata jama - Bufet, ki se nahaja v srednjeveškem obrambnem stolpu, nudi ogromen izbor piv in ostalih pijač. Dobra glasba, odlična kapljica, ki vam jo postreže prijazno osebje, so dokaz, da je Zlata jama naravno zatočišče pred norostjo. V kletnih prostorih naj bi se skrival zaklad, ki po legendi izvira iz zakladnice grofov Celjskih. Odlične kave v dopoldanskih urah, krepčilno pivo in vino v popoldanskih urah, ne glede na uro dneva, vse za to, da se vam zaustavi čas. 

4. Tamkoučiri – Pivsko, kulinarično in kulturno središče Umetniške četrti. Zlasti primerno za vse tiste, ki ob kozarcu žlahtne kapljice rešujejo svet. Verjetno krčma z največ posebneži na število obiskovalcev. Po opisu iz Lonely Planeta naj bi bila hipster in gay friendly.

5. Metropol - Ob dvorani mestnega kina Metropol, kina, ki obratuje že od leta 1936, se nahaja mestna kavarna Metropol. Pogovori ob odlični kavi na letnem vrtu se lahko hitro zavlečejo v večerne koncerte Etno, Jazz ali pa klasične glasbe ob kozarčku vina. Lokacija ob najživahnejši ulici mestnega jedra predstavlja pester utrip družabnega življenja. 

6. Sport pub Celeia - Kraj za vse športne duše. Poleg navijanja za vašo najljubšo ekipo na enem od mnogih velikih televizijskih zaslonih, lahko tudi se ohladite s širokim izborom pijač in napolnite želodec z okusnimi burgerji in prigrizki. Vse v dobri zabavi do zgodnjih jutranjih ur. Za dodatno navdušenje po tem, ko je vaša ekipa zmagal, se lahko povzpnete na streho, kjer se odpre panoramski pogled na Celje - mesto z dolgoletno športno tradicijo.


 

@ Hitro objavi: Twitter Facebook