Zavod Celeia Celje objavila Javni razpis za podelitev priznanj »Priznanje celjske zvezde za dosežke na področju kulture 2020«

Zavod Celeia Celje objavila Javni razpis za podelitev priznanj »Priznanje celjske zvezde za dosežke na področju kulture 2020«

Zavod Celeia Celje je danes, v četrtek, 17. 9. 2020, objavila Javni razpis za podelitev priznanj »Priznanje celjske zvezde za dosežke na področju kulture 2020«.

Razpis, ki ga spremlja razpisni obrazec, je objavljen tudi na spletnih straneh Mestne občine Celje (moc.celje.si) ter celjskih kulturnih institucij.

Priznanja »PRIZNANJE CELJSKE ZVEZDE ZA DOSEŽKE NA PODROČJU KULTURE« se podeljujejo ustvarjalcem in skupinam ustvarjalcev za uspešno delo in pomembne dosežke s področja kulture, ki so pomembno prispevali k prepoznavnosti mesta Celje v širšem prostoru ali so s svojim delom pripomogli, da se mesto Celje razvija kot mesto, ki je odprto za različne umetniške forme in kulturne prakse ali pa trajno obogatili slovenski kulturni prostor.   
Vsako leto se lahko podelijo tri priznanja v okviru »Priznanje celjske zvezde za dosežke na področju kulture«, in sicer: 

  • priznanje za življenjsko delo ter
  • največ dve priznanji za najvidnejše dosežke v preteklih dveh letih.  

Več informacij o razpisu najdete TUKAJ, razpisno dokumentacijo pa v priponki.