Natečaj za naj prostovoljca v Mestni občini Celje 2019

Natečaj za naj prostovoljca v Mestni občini Celje 2019

Informacijska točka Evropske unije Europe Direct Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra, v sodelovanju z Mestno občino Celje objavlja JAVNI NATEČAJ, na katerem bomo izbrali NAJ PROSTOVOLJCA ZA LETO 2019.

Prijavljeni prostovoljci se bodo potegovali za naziv »naj prostovoljec« v kar petih starostnih kategorijah. V vsaki kategoriji bomo izbrali enega »naj prostovoljca«. Rezultati natečaja bodo objavljeni na prireditvi »FESTIVAL PROSTOVOLJSTVA«, ki bo potekala v mesecu Juniju.

Rok za prijavo prostovoljcev je ponedeljek, 30 4. 2020. Upoštevane bodo vse ustrezne prijave, ki bodo do vključno tega dne v Celjski mladinski center prispele vse do 20:00 ure.

Hkrati vabimo vse zainteresirane organizacije, da se nam pridružijo na prireditvi »FESTIVAL PROSTOVOLJSTVA«, ki bo v atriju Celjskega mladinskega centra. Prijavijo se lahko za sodelovanje v kulturnem programu ali za predstavitev na stojnicah. Rok za prijavo sodelujočih organizacij je prav tako ponedeljek, 30. 4. 2020.

Razpisno dokumentacijo in dostop do prijavnih obrazcev najdete na spletni strani Celjskega mladinskega centra.

Da olajšamo situacijo prijaviteljem, smo se odločili, da letos sprejemamo prijave preko elektronske pošte. Izpolnjene obrazce pošljite na senta.jevsenak@mc-celje.si , s pripisom v zadevi "Prijava na natečaj za naj prostovoljca 2019"

Organizator: Informacijska točka Evropske unije Europe Direct Savinjska.