Urbani gladiator

Urbani gladiator

Letošnja novost med prireditvami je Urbani gladiator, dogodek katerega različico že marsikdo pozna. Oviratlon, Tough mudder, Spartan race in ostali “umazani dogodki” so prava paša za oči in odličen team building. Nič drugačen dogodek ni bil letošnji, katerega so 18. maja organizirali v Celju. Namen je združiti vse aktualne in zgodovinske celjske lokacije, v eno zgodbo in jo predstaviti udeležencem na prireditvi.

 

Spodnji opis je okviren osnutek dogodka:

URBANI GLADIATOR je družaben dogodek namenjen za 2, 3, 4, 5 ali 10 članske ekipe, ki bodo premagovale ovire na zanimivi, a hkrati zahtevni trasi.


Mini Urbani gladiatorček: 5-7 km z 17 ovirami.
Rekreativni Urbani gladiator: 10-12 km s 25 ovirami
PRO Urbani gladiator: 16-18 km z 35 ovirami.


Na trasi so si tekmovalci ogledali Celje na način, kot ga še niso videli. Mesto pod mestom, Rimska cesta, Stari grad, Heraklejevo svetišče, Kapucinarsko stopnišče… to je le nekaj pomembnih zgodovinskih točk našega mesta, do katerih so prišli na zelo nenavaden način. Tri različno dolge trase z ovirami, so iz tekmovalcev izstisnile maksimum. Prečkanje Savinje, metanje sulic, preskok ognja, nošenje vreč, plezanje čez zid, plazenje po blatu, nošenje hlodov, prevračanje gum, spust po Savinji, hoja preko gum, sabljanje, slamnati zid, tunel smrti, pajkova mreža…


“Team spirit” in “Team building” sta bila ospredju ekip, saj je najšibkejši člen vedno tisti, ki odloča o naši usodi.Dogodek, kjer so bili tekmovalci umazani, nasmejani, premočeni in v cilju veseli in zadovoljni.


Naslednji urbani gladiator bo v času pivo in cvetja, sobota 19. 07. 2014 v Laškem.


Več informacij najdete tukaj.

Urbani gladiator
Urbani gladiator
Urbani gladiator
Urbani gladiator
Urbani gladiator