Veliko pustno rajanje z gledališko predstavo

Sobota, 25.2.2017 ob 10.00 uri
Celjski  mladinski center

V Celjskem mladinskem centru bomo tudi letos pripravili pustno rajanje za najmlajše. Rajanje se bo pričelo ob 10.00 uri, kjer bomo skupaj s čisto pravimi maškarami plesali in se mastili s krofi.

Ob 11.00 uri bo na vrsti odlična gledališka predstava za najmlajše z naslovom Zvezdana in Zvonko v cirkusu, kjer boste na najbolj nenavaden način odkrivali skrivnosti cirkuške arene.

Ob 12.00 uri bomo podelili nagrade najboljšo družinsko masko, najlepšim in najizvirnejšim posameznim in zabavnim maskam.

Vstopnina je 2 EUR .

Se vidimo na najbolj norčavo soboto v letu!

Sponzorji dogodka

Pekarna Geršak     Trač center     Karting Center     Picikato     Palma     Zavod Celeia     MNZC

 

Gledališka predstava Jagababa

Sreda, 29.3.2017 ob 19.00 uri
Dvorana MCC

Drama je postavljena ob domačo kopo, ki jo na kvatrno nedeljo varuje oglar Gregor. Ob čarobni noči se mu v mislih začnejo prikazovati čudaške prikazni in duhovi pokojnih oglarjev, vse to pa povezuje zlohotni smeh provokativne Jagebabe, ki skozi predstavo vzdržuje intimno vzdušje. Komu bo na koncu pripadla vroča kopa? Smrti? 

Vabljeni na premiero nove gledališke produkcije GCC - D. Zajc: Jagababa.Predstavo izvaja nova gledališka skupina Središče, ki jo sestavljajo dijaki prvih treh letnikov vseh programov Gimnazije Celje - Center, režijsko taktirko pa v roki drži Aljaž Primožič. Premiera bo v sredo, 29. 3. ob 19. 00 v Mladinskem centru Celje. Na istem prizorišču bo še ena ponovitev predstave, in sicer torek, 4.4.2017 ob 19.00 uri. Vstop na predstavo je prost, je pa obvezna rezervacija sedežev, saj je število mest omejeno. Sedeže lahko rezervirate v tajništvu šole, po e-pošti (info@gcc.si) ali po telefonu (03 428 57 00).

 

 

Koncert Klubska ekskurzija 2016

Sobota, 5.11.2016 ob 21.00 uri
Mcc Dvorana

Nastopajo:

Jar of flies:

Na pobudo dveh članic je aprila 2013 začel nastajati vse-ženski grunge bend. Septembra se nam je pridružila še dolgo iskana solo kitaristka, ki sicer prihaja iz drugega konca Slovenije, a smo se kljub temu pričele dobivati na vajah, saj je bila želja po preigravanju grunge glasbe premočna.

Tina Žakelj na vokalu, Erika Mlinar na bas kitari, Natalija Novak na kitari in Maja Kastelec na bobnih sestavljamo zasedbo Jar of Flies, katero smo poimenovale po albumu seattleskih grungerjev Alice in Chains. 

Igramo glasbo različnih grunge skupin (že omenjene Alice in Chains, Soundgarden, Stone Temple Pilots, Nirvana,..itd.), ustvarjamo pa tudi avtorsko glasbo, pri kateri je moč čutiti vpliv naštetih glasbenih skupin.

PRELUDE:

Davor Loštrek- Đemmo, vokal, saksofon

Klemen Mlinar- Klemč, kitara

Blaž Arnolj- Beko, bass kitara

Aljaž Trček- Žaži, bobni

 

Klemč, Demmo, Žaži in Beko so tehnično dovršen četverec, ki svojo energijo najbolje dokaže na odru. Moderen fusion hard rock stil pravi, da so edinstveni, drugačni. Koncertno energičnost nadgrajujejo iz koncerta v koncert! 

Prelude- hitri, močni, drzni! 

 

Fed Horses:

Fed horses so logaška alternativna country skupina, ki temelji na večnem iskanju ravnovesja. Ravnovesja med zgodbo in glasbo. Ravnovesja med čustvi in močjo. Ravnovesja med petimi glasbeniki in njihovimi individualnimi glasovi. Ravnovesja med tradicionalnim in modernim. Ravnovesja med trdim delom in pogumom, med komadom in njegovo izvedbo. Ključna beseda pri tem je iskanje. Ker le iskanje sprošča tisto pravo življenjsko energijo, ki nahrani konje, nasiti njihove poslušalce in napolni njihove obiskovalce koncertov. (da nikoli ne grejo domov lačni).

Klubski petki: Koncert RADIO JAM

Petek, 4.11.2016 ob 21.00 uri
MCC Dvorana

Vsak prvi petek v mesecu bodo od novembra dalje na sporedu Klubski petki. Koncerti brez vstopnine za vse dijake, študente in mlade, ki v Celju iščejo najboljšo glasbo in družbo skupaj s Klub študentov Občine Celje.

 

Začetki glasbene skupine Radio Jam segajo v leto 2013, ko so se združeni glasbeniki odločili, da oblikujejo nov glasbeni projekt - novo zasedbo - Radio jam band.
Zbrana štirica je z združitvijo različnih glasbenih vplivov, večstranskega znanja in spretnosti dodala alternativnim frekvencam, v katerih se giblje, več melodičnosti in dinamičnosti. 
Ker se radi poigravajo z različnimi žanri, in jih prepletajo z vsem poznanimi ritmi so žanrskost svojega ustvarjanja poimenovali kar ROCKLUES.
V sredini leta 2015 pride do velikih sprememb v skupini. Skupini se pridružijo novi odlični instrumentalisti in prične se novo rockersko ustvarjanje!

VSTOPNINE NI

Koncert MULTIBALL

Petek, 25.11.2016 ob 21.00 uri
MCC Dvorana

Multiball najavljajo izdajo nove plošče "Gimme your fire".

Plošča bo 14. novembra izdana v digitalni obliki, na njihovih spletnih straneh in na spletnih straneh različnih globalnih digitalnih ponudnikov. Ob koncu meseca novembra in v začetku decembra, pa bodo celjski punkrockerji pripravili tri promocijske koncerte, v Celju (25.11.), Mariboru (2.12.) in Ljubljani (8.12), kjer bo v sklop vstopnine dodana tudi najnovejša zgoščenka. Za Multiball bo to že četrta avtorska plošča.

Koncerti:
MCC Celje - 25. November
MC Pekarna - Maribor - 2. December
Orto Klub - Ljubljana - 8. December

KONCERT HUMAN MAGNET release party + support (Curse of instinct, Wings of predition)

Sobota, 10.12.2016 ob 21.00 uri
MCC Dvorana

Nastopajo Human magnet, Curse of instinct in Wings of predition.

Band se bo po izdaji svojega prvega albuna » A new kind of star« premierno predstavil domači publiki. Skupina se je v grobem formirala že leta 2012, iz razpadlih skupin Killing Option in Ferocious Mind. Opredeljeni so kot progresivni metal, a eksperimentirajo tudi z drugimi zvrstmi, skozi katere izražajo svojo kreativnost in mišljenje. Vstopnina 3 Eur. 

Koncert skupine Longfield

Petek, 13.1.2017 ob 20.00 uri
MCC Kavarna

Longfield je glasbena skupina, ki preigrava glasbo 60-ih in 70-ih let različnih avtorjev in zvrsti. Le komu se ob komadih bendov Beatles, Shadows, Eagles, Byrds, Hollies, Tremeloes, Mamas and papas, Queen in glasbenikov Willia Nelsona, Erica Claptona in podobnih ne nariše nasmeh na obrazu in ga ne prevzame nostalgija?
V družbi Longfielda (Igor Dobovičnik - vokal in kitara, Irena Kraljič in Tadeja Pfeifer- vokal, Brane Drevenšek - bas kitara, Ečo Mahne - solo kitara, Žiga Sladič – bobni) boste ob glasbi s pestrim ritmom in stilom našli sprostitev in dobro razpoloženje, naši koncerti pa so razlog za druženje in veselje. 

Klubski petek: Koncert skupin Alter ego in Joker out

Sobota, 3.12.2016 ob 21.00 uri
MCC Dvorana

Joker Out je zasedba mladih zagnanih fantov, ki živijo, spijo in jejo rock n roll. Ustvarjajo izključno slovensko glasbo.
Bojan Cvjetičanin- Vokal
Matic Kovačič- Bobni
Kris Guštin- Kitara
Jan Peteh- Kitara
Martin Jurkovič- Bas

Alter Ego je štiričlanska rock skupina iz spodnje savinjske doline. Glasbene poti so združili leta 2015, sedaj pa gredo samo še gor.
Igrajo coverje skupin kot so: Foo Fighters, Whitesnake, Billy Idol, Poison...
Jan Potrč - Kitara, glavni vokal
Julijan Golavšek - Bas, Backvocal
Jernej Černelč - Kitra, Backvocal
Luka Ribič - Bobni

VSTOP PROST!
VEČ INFO.

Koncert skupine Rolling train

Koncert skupine Rolling train
Četrtek, 29.12.2016 ob 20.00 uri
MCC Dvorana

Začetki delovanja skupine segajo v 2010, ko iz tria nastane kvartet. Po uvodnem preverjanju različnih glasbenih stilov, se kot rdeča nit pokaže glasba skupine Creedence Clearwater Revival, njen prepoznavni južnjaški temperament in spogledovanje s country zvoki.  Kljub menjavam v zasedbi se glasbeni stil ni veliko spreminjal; izhodišče ostaja rock 70-ih in 80-ih, s vplivom pop, country in blues glasbe. Vsako leto se celjskemu občinstvu predstavijo na tradicionalnem koncertu v Mladinskem centru Celje, letošnji bo že peti.

CHILLAN lanparty

CHILLAN se od 16. do 18. decembra vrača v prostore Mladinskega centra Celje. Zadnji lanparty tega leta bo tako zagotovo božično obarvan!

CHILLAN je v prvi vrsti zabavne narave in ni tolikšnega poudarka na tekmovalnih aktivnostih. Na ta račun bomo organizirali manjše turnirje v starejših, vsem dobro znanih igrah, ob katerih je marsikdo preživel svoje otroštvo, na katerih bodo lahko po želji sodelovali vsi udeleženci. Čeprav ti turnirji niso tekmovalne narave, najboljše vseeno čakajo manjše praktične nagrade.

Igralce spodbujamo, da se za oddih od igranja videoiger pomerijo tudi v drugih aktivnostih. V preteklosti se je pokazalo veliko zanimanja za namizni tenis, prostori Mladinskega centra Celje pa omogočajo še beer pong, pikado in v primeru dobrega vremena tudi zunanje aktivnosti. Poleg animiranja s postranskimi aktivnostmi na tovrstnih dogodkih poskušamo zagotavljati tudi zdravo prehrano in pijačo. Več info.

XII. Rock maraton

Petek, 23.12.2016 ob 20.30 uri
MCC Dvorana

Na tokratnem Rock maratonu se bodo predstavile skipine Los Ventilos, NiJE, Dreta river band in Alter Ego. Več info.

Soustvarjaj utrip mladinskega centra-postani prostovoljec v mladinskem centru celje

Postani prostovoljec v Celjskem mladinskem centru.V sproščenem delovnem vzdušju, s podporo mentorja ter s pomočjo ostalih članov strokovnega tima, dobiš priložnost za:

- pomoč pri organizaciji in izvedbi festivalov, koncertov,  projektov,
- neformalno druženje,
- pripravo in izvedbo delavnic,
- pridobivanje znanja na področju mladinskega in skupnostnega dela,
 

Če te ponudba zanima, nam pošlji na elektronski naslov programski@mc-celje.si kratko predstavitev in zakaj si želiš opravljati prostovoljno delo v Celjskem mladinskem centru.

Klubski petek: Koncert Koala voice in MRFY

Petek, 6.1.2017 ob 21.30 uri
MCC Dvorana

 

KOALA VOICE
Koala Voice je štiričlanska zasedba, katero sestavljajo Domen Don Holc, Manca Trampuš, Miha Prašnikar in Tilen Prašnikar.
Glasbo, ki jo skupina igra lahko žanrsko uvrstimo vse od modernega popa, indie alternative, rocka 70., progresije, odvisno od tega kar v danem trenutku posamezni poslušalci vidimo, slišimo in začutimo. 

MRFY
Po dvoletnem preigravanju v novomeških kleteh je skupina MRFY poleti 2014 dočakala krstno uprizoritev avtorskih skladb, ki v klasičnem rock kvartetu izražajo vse drugo. Žanrska sestava se nezvesto giblje od indie rocka, funka in popa, ki se v končni izvedbi zlije v stilsko prepričljiv konglomerat. Segregacija ritmov in slikovitost harmonij okrašujeta rezke kitarske note, ki se med pevskimi taceti prikradejo v ospredje skladbe. Vokalne fraze, skupaj z anarhistično dikcijo tvorijo celovit izraz energičnih izdihljajev, ki se v simbiozi spajajo s podlago. Svoji glasbi in občutkom dajejo prosto pot, vseskozi pa iščejo neznani element, ki na vsakemu poslušalcu pusti drug vtis.

MRFY pomeni, da KARKOLI se lahko zgodi, SE BO zgodilo.

VSTOPNINE NI!

Potopisno predavanje KUBA

Četrtek, 3.11.2016 ob 19.30 uri
Mcc Kavarna

V mrzlih dneh se še posebej prileže hiter sprehod po vročih krajih. Pa tudi če le z besedami, slikami in video posnetki :)

KDO, KAJ, ZAKAJ... ⭐️
Ekipa plesne šole Rueda.si nas bo popeljala na popotovanje po Kubi, na katerem bomo spoznali značilnosti tamkajšnjega življenja, čudovite in tiste malo temnejše plati tega karibskega zaklada. Večer bo posvečen predvsem kulturni dediščini Kube, ki je v plesno-glasbenem smislu zelo močno prisotna tudi v Sloveniji. Kati in Boštjan, ki nas bosta s prsti, slikami in zgodbami vodila po tem karibskem biseru, sta Kubo sicer obiskala že večkrat, tam spletla prijateljske vezi, se turistično razgledovala in plesno, glasbeno ter kulturno izobraževala, s čimer sta se vsakič bolj navezala na to prav posebno okolje. 

PO POTOPISNEM PREDAVANJU ⭐️
Po potopisnem sprehodu, bo sledilo glasbeno-plesno druženje, kjer boste lahko videli, kako ob večerih Kubanke in Kubanci veselo migajo in tako s celo paleto čudovitih občutkov obarvajo življenje.

KDO SMO ⭐️
Smo plesna šola št. 1 v Sloveniji, iz katere izhaja večina slovenskih in nekaj tujih učiteljev kubanske salse. Poleg plesne tehnike, korakov in gibanja, se posvečamo tudi poznavanju kubanske kulturne dediščine, ki je za kvalitetno in dobro razumljeno poučevanja, nujno potrebna.

Poleg plesa nas plemeniti ljubezen do širjenja kubanske zgodbe, tudi preko potopisnih predavanj, na kateih obiskovalcem nahranimo radovednost, iz njih privabljamo smeh in na koncu poskrbimo, da se jim zbudijo zaspane noge ter malček utrujena telesa ;)


Vabljeni na večer, na katerem boste veliko izvedeli, uživali v prvovrstni glasbi in zamigali prav po kubansko!

Koncert Carpe diem:Predstavitev nove plošče z naslovom OD JUTR NAPREJ

Sobota, 4.2.2017 ob 21.00 uri
MCC Dvorana

Skupina CARPE DIEM predstavlja novo ploščo z naslovom OD JUTR NAPREJ. Na njej so zbrani singli, ki jih je skupina nizala od komada JUTR, pa vse do danes aktualnih TAPET. Ob enem bo skupina predstavila tudi novega pevca, s katerim še delajo novo ploščo.

Nov CD, nov koncert in še en nov dober razlog za žur v Celju s Carpe Diem. Po koncertu se bo zabava nadaljevala,tako boste zažurali na komade, ki jih bodo osebno izbrali fantje iz Carpe Diem, na katere se zabavajo tudi oni in jih tako še bolje spoznali. Obeta se dober odličen sobotni večer.

Dogodek, ki ga ne gre zamuditi.
Karte dobiš na vratih MCCja pred začetkom dogodka
Cena : En Petak (5€)

Jesenske otroške delavnice

2. - 4.11.2016 med 10.00-13.00 uro
Celjski mladinski center

Naše najmlajše obiskovalce vabimo, da se nam pridružijo na jesenskih otroških delavnicah, ki bodo potekale Celjskem mladinskem centru. Ustvarjali bomo z listjem, bučami, barvami, papirjem, baloni ipd. 

Klubski petek s Kroniko

Petek, 3.2.2017 ob 21.00 uri
MCC Dvorana

Klubski petki se nadaljujejo tudi v 2017! Serija petkovih koncertov, v organizaciji Kluba študentov občine Celje je v Celju že dobro našla svoje mesto. Prvi petek v februarju bodo na našem odru Kronika.

KRONIKA

"Ne črna, ne visoška, frankolovska pač! Kronika prašijo starokopitno zmes rocka, recimo umazanega rock 'n' rolla, ki se stika občasno s pristno punk aroganco, spogleda pa se tudi z bluesom. Skupina stara šest let zveni tako, da bi se s skladbami, v kolikor bi luč sveta ugledale v ranjkih osemdesetih, usidrale v renome klasik, ki bi se jih spominjale generacije. Sploh tiste, ki so teenagerska leta preživljale v bivši federaciji." - Rockline

VSTOP PROST!

Zdrav slovenski zajtrk

Sreda, 9.11.2016 med 6.30 in 8.00 uro
Mcc Kavarna

Zdrav, brezplačen zajtrk v MCC kavarni v sredo, 9.11.2016 med 6.30 in 8.00.

Naj bo nov dan zdrav dan! Zajtrk je najpomembnejši dnevni obrok. Pri nas si ga privoščite popolnoma brezplačno in v dobri družbi! Zdrav zajtrk pripomore k izboljšanju koncentracije in posledično prinaša boljše rezultate v šoli in na faksu. Daje nam moč, potrebno za fizične aktivnosti in je temelj za lepo postavo, saj po zdravem zajtrku manj posegamo po nezdravih prigrizkih. Dober tek! 

Sponzorji dogodka:

Tuš       Pekarna Geršak       Zelene doline       Sendvičarna

Volkswagen Rocks turneja

Četrtek, 16.2.2017 ob 20.00 uri
MCC Dvorana

Pridi in podpri epsko bitko mladih bendov!

Volkswagen Rocks turneja se je premaknila v drugo fazo, ko bomo lahko ljubitelji rock glasbe po celi Sloveniji uživali v dobri glasbi mladih rock skupin. Turneja se nadaljuje 16. 2. 2017 v Celju. 

Nastopali bodo: Jam Fuzz, Projekt ZMED, Trainbox, Razpaljot, Sunshine & The Loud Clouds in Tidal Waves.

Strokovna žirija: 2 člana Šank Rockov, glasbeni gost in predstavnik Volkswagna Slovenija

Koncert je BREZPLAČEN!

Se vidimo na najglasnejši rock turneji leta 2017!

Turnir v ročnem nogometu

Petek, 11.11.2016 ob 18.00 uri
Mcc Hodnik

Več info tukaj.

Koncert GROMOFON in STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ

Koncert Straight Mickey and the boyz in Gromofon
Sobota, 28.1.2017 ob 21.00 uri
MCC Dvorana

 

STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ
Dinamična trojica odličnih glasbenikov iz Beograda, ki je vplive različnih stilov rocka združila v prav svojstveno obliko glasbenega izražanja. Sloge in zvrsti, kot so hard rock, punk, hard core, garažni rock, funk in celo jazz avantgarde so združili v edinstveno zmes, v kateri je zaznati duh Beograda, ki buhti od progresivnih glasbenih zamisli in energije. V kratkem času, odkar so se javnosti predstavili s svojim gruverskim rock tornadom, so se uveljavili kot eden najbolj obetavnih novih bendov v Srbiji in si zaradi eksplozivnih nastopov pridobili sloves banda, ki ga je potrebno videti v živo.

Gromofon
Škrtanje igle po vinilu. Raskavost organskega zvoka. Nepopustljivost udrihajočih obratov. Izruvane korenine rokenrola. Gromoglasni fonogram se prebuja. Strnjen duel kitarskih gromov presekan z udrihajočimi ritmičnimi strelami ter zasut z nalivom liričnosti. Prekaljeni celjski tričlanski kvartet s petim elementom sozvočja tako postane Gromofon.

Pričnemo ob 21:00! S seboj ne pozabite prinesti obilo energije in 3€ za vstopnico! Se vidimo! ;)

Potopisno predavanje: VIA ALPINA 107 DNI ALP

Petek, 2.12.2016 ob 18.00 uri
MCC Kavarna

Igor Gruber je v letošnjem poletju uspel uresničiti svoje sanje in prehoditi Rdečo pot Via Alpina od Monte Carla do Trsta. Ta epski pohod ga je popeljal preko celotnih Alp in osmih držav. V 107 dneh je prehodil 2640 km in se povzpel za 140 km. Na poti ga je spremljal 14 kg nahrbtnik in 5 parov čevljev.  Prost vstop

Rock the city 2017

3.3.-4.3.2017
Celjski dom, Celje

Spoštovana rockerska, metalska, punkerska in vsa preostala alternativna plemena. 
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Ste pripravljeni na dozo težkih riffov in globokih basov? Naj vas premaknejo udarni ritmi in zbudijo nizki, vreščeči in hripajoči vokali! Izklopite se z družbenih omrežij, vklopite se v pravo življenje! 
ROCK THE CITY
◎KDAJ: v petek in soboto 3. in 4. marca 2017 od 18.00 dalje
◎KJE: Celjski Dom

◎NASTOPAJOČI: KRONIKA, Muškat Hamburg, SPOTLESS MINDS,Gromofon, Burn fuse, Multiball, Trash Candy, In The Crossfire, Mental Strike, Jam Fuzz, Never Been Done, RDEČI ALARM, Morywa, Stranci,Human Magnet Band, Marvin, RADIOSTORM, Tidal Waves, SLOVINJEN,Wings Of Perdition
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Dvajset bendov in dva nepozabna dneva.

Cena vstopnice za oba dneva: 10 € (člani KŠOC 7 €, nakup možen samo na info točki KŠOC)

Prodaja vstopnic: 
TIC CELJE
Glavni trg 17
Delovni čas:
od ponedeljka do petka: 10.00 do 19.00
sobota, nedelja in prazniki: 10.00 do 17.00

in

Info točka KŠOC--> Člani KŠOC samo 7 €
Mariborska cesta 2
Delovni čas:
ponedeljek, torek od 11.00 do 14.00
sreda od 10.00 do 16.00
četrtek in petek 17.00 do 19.00
sobota od 10.00 do 12.00

Podprite lokalno in regionalno!

Festival so podprli Klub študentov občine Celje, Mcc Celjski Mladinski Center, Zavod Celeia Celje, Grafika Gracer d.o.o., BAM Guitar Center KUD 567, REMONT D.D.

Medijski pokrovitelj dogodka NT&RC.

Potopisno predavanje: 1800 km po slovenski turnokolesarski poti

Petek, 9.12.2016 ob 19.00 uri
MCC Kavarna

Pia Peršič in Andrej Martinčič tudi letos navdušujeta s svojimi športno obarvanimi projekti. Tokrat sta se lotila v l. 2016 uradno odprte 1900 km dolge krožne Slovenske turnokolesarske poti (STKP). Pot obsega vse pomembnejše slovenske gorske in hribovske skupine, premaguje kar 55 tisoč višinskih razlik v vzponu in poteka mimo 50 planinskih koč. Gre za najdaljšo vezno kolesarsko pot v Evropi, katero sta Pia in Andrej sklenila v 39 dneh, natančneje od 18. julija do 26. Avgusta 2016, ko sta svojo novo izjemno dogodivščino sklenila v Brežicah. 

Vabljeni.

Break the silence 13

Petek, 31.3.2017 ob 21.00  uri
Mcc Dvorana

V CELJU BOMO PONOVNO LOMILI TIŠINO!!!

Že tradicionalni Break The Silence 13 tokrat predstavlja:
◎MT. BLANC (Maribor/ Sludge)
◎HUMAN MAGNET (Celje/ Progressive Metal)
◎SPLITTING THE SKY (Maribor/ Metalcore)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
KDAJ: petek, 31. marec ob 21:00 uri

KJE: Dvorana Celjskega mladinskega centra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
VSTOPNINA: Člani KŠOC BREZPLAČNO, ostali 3€.
(Včlanite se lahko brezplačno na INFO točki KŠOC z veljavnim študijskim potrdilom o vpisu za 2016/17)

Organizator: Klub študentov občine Celje

Predstavitveni zvočni koncert CD-ja Utonjevanje

Sobota, 8.4.2017
​MCC dvorana

Vidim vas, slišim vas, ko prihajate k meni in veste, da je še nekaj v življenju, kar je več kot zdaj živite. In povem vam - je čas, da te vaše sanje tudi živite. ​Več info.

 

Celje v Jeseni: Predavanje o zdravilnih zeliščih

Petek, 2.12.2016 ob 18.00 uri
MCC Atrij/MCC Učilnica

Društvo za regulacijo konoplje v sodelovanju z Mestno občino Celje v sklopu projekta Celje v Jeseni organizira predavanje Zdravilna zelišča in njihova uporaba  s predavatelji mag. Sanela Stadler in Klemen Pihler. Predstavila vam bosta uporabo zdravilnih zelišč  za zdravstvene namene. 

 

 

Scarry movie night

Sobota, 12.11.2016 ob 20.00 uri
MCC Dvorana

Vas je že kaj strah? Dijaška Sekcija Kluba študentov občine Celje ponovno pripravlja Scary movie night vol. II. Več info.

Koncert NIPKE

Petek, 12.5.2017 ob 21.00 uri
Celjski mladinski center

V MCC prihaja legendarni NIPKE. Od »Bejbe z neta« do »Noben me ne razume«. Nabor evropskih borovnic in jagodičevja na EU koncertu – Nipke it is!

Nipke je hip hop izvajalec, ki je na slovenskem glasbenem prostoru prisoten že več kot desetletje, kjer je sodeloval z različnimi glasbeniki. Z zadnjim albumom imenovanim Nipke je doživel zavidljive kritike s strani poslušalstva, radijskih postaj in glasbenih urednikov. Vse bolj priljubljen med vsemi generacijami, zato pridi in zarolaj z nami.

Pred njim glasba v rokah DJ Teeta, ki rola gruve, funk in mešane čevape.

Vstop prost.
Koncert organizira Europe Direct Savinjska ob Tednu Evrope.
Delno financira EU.

 

Projekcija dokumentarnega filma: KHATTE-IZBIRA SVOBODE

Petek, 18.11.2016 ob 19.00 uri
MCC Dvorana

Projekcija novega dokumentarnega filma režiserja Mihe Mohoriča Khatte - izbira svobode, ki opisuje življenje otrok na ulicah Katmanduja, glavnega mesta Nepala. Po projekciji sledi pogovor z režiserjem ter predstavnikom Mestne občine Celje. Prost vstop. 

Jackson - V čast srca / koncert ob izidu prvenca

Sobota, 27.5.2017 ob 20:30 uri
Dvorana Celjski mladinski center
 

Po več kot treh letih igranja in ustvarjanja, vam JACKSONI s ponosom predstavljajo izid prvenca V ČAST SRCA! Več info.

Vstopnina: 5€ + gratis CD

Tango v besedi in glasbi

Torek, 22.11.2016 ob 20.00 uri
MCC Kavarna

Tango v besedi in glasbi / Korak besede - beseda koraka

Glasba pleše z besedilom - že od nekdaj. Skupaj z Vesno Puh, profesorico španščine, in prevajalko Alenko Jovanovski se bomo poigrali s tem, kako nam tango korake obrnejo besede.

Koncert Tribute to legends

Petek, 25.8.2017 ob 21:00
MCC atrij

Kobra Rockshow in sedaj že tradicionalni "Tribute to Rock Legends", ki je prava poslastica za vse ljubitelje svetovno prepoznavnih rock uspešnic v izvedbi skupine Kobra Rockshow in njihovih gostov. Fantje vas bodo popeljali v obdobje zlate dobe rock glasbe, prisluhnili boste lahko uspešnicam skupin Led Zeppelin, Guns and Roses, Bon Jovi, Whitesnake, Van Halen, Europe in mnogih drugih.

Pripravite se na noro zabavo in nepozaben večer!


Nastopajoči: Matic Nareks (vokal), Rok Lajlar (kitara), Jan Golavšek (klaviature), Jan Palčnik (bas), Blaž Senica (bobni) ter njihovi gosti.

Vstop prost.

 

 

Predstavitev ZOTK- Zveza organizacij za tehnično kulturo

Sreda, 16.11.2016 ob 17.00 uri
MCC Učilncia

ZOTK nudi mladim kvaliteten način preživljanja prostega časa in jim pomaga, da se lažje vključujejo v izobraževanje za deficitarne tehnične poklice.

Na predstavitvi bodo prikazali njihovo delovanje na področju modelarstva in maketarstva. Pri modelarstvu bomo prikazali izdelavo jadralnega modela z razpetino 2800mm, in z lastnim brez krtačnim električnim pogonom. Mlada maketarja pa bosta  prikazala kako iz sestavljenke nastane maketa,ki je veren prikaz pravega objekta v pomanjšanem merilu.

Rock The City Summer Edition

Petek, 1.9.2017 ob 20:00
MCC dvorana

Spoštovana rockerska, metalska, punkerska in vsa preostala alternativna plemena! Ste pripravljeni na dozo težkih riffov in globokih basov? Naj vas premaknejo udarni ritmi in zbudijo nizki, vreščeči, ter hripajoči vokali! Izklopite se z družbenih omrežij in se vklopite v pravo življenje! 

ROCK THE CITY Summer Edition

◎KDAJ: v petek, 1. septembra
◎KJE: Mcc Celjski Mladinski Center
◎NASTOPAJOČI: BO!, Muškat Hamburg, Spotles Minds, Tidal Waves

Cena vstopnice: 5 €
Vstopnice se prodajajo v MCC-u na dan dogodka.

Kljubujemu slabemu vremenu, zato se selimo v MCC dvorano. Koncert bo!:)


Pridite in podprite lokalno, ter regionalno!

Postani Božiček za en dan

Sreda, 21.11.2018 - Torek, 4.12.2018
od 08:00-20:00 ure
Info pisarna MCC

Bliža se pravljični december in z njim čas obdarovanj. Tudi letos se je Celjski mladinski center pridružil projektu Božiček za en dan kot zbirno mesto.

Potem, ko ste si izbrali nadobudneža in mu skrbno pripravili darilce, lahko le-to odnesete k nam, na naše zbirno mesto. Najdete nas vsak dan od ponedeljka do petka, od 8:00 do 20:00, v Info pisarni MCC, v pritličju. 

Več o akciji si lahko preberete na njihovi spletni strani - Božiček za en dan

Ura Tanga za popolne začetnike

Nedelja, 27.11.2016 ob 19.00 uri
MCC Dvorana

Niste še nikoli plesali argentinskega tanga? Sedaj imate priložnost pokukati v svet tega prelepega plesa. Delavnico bosta vodila Alja Ferme in Sašo Živanović, celjska učitelja tanga.
Vstop prost. Več info.

Z glasbo do vrelišča: Slon in sadež

Petek, 22.9.2017 ob 21:00 uri
MCC atrij 

V Celje po dolgem času prihajata legendarna Slon in Sadež z bandom.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
KDAJ: 22. september ob 21.00
KJE: Atrij Celjskega mladinskega centra
VSTOPNICE: 3 EUR na dan dogodka.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Slon in Sadež rokenrol orkester že leta razveseljuje občinstvo s poskusi muziciranja in odločno predolgimi besedili. Brkata fantiča in muzikalni prijatelji bodo po dolgem času (nekateri pravijo, da ne dovolj dolgem) spet nastopili na v Celju, kjer bodo igrali stare, nove in vmesne hite, pa tudi svoje lastne skladbe in morda celo nogomet. Ob spektakularni scenografiji, lajtšovu z enim reflektorjem in ozvočenjem, ki lovi tretji program Radia Slovenija, vas bodo tako razveseljevali in občasno žalostili dolgo v noč. Več info

Organizator: Klub študentov občine Celje 

Zdrav slovenski zajtrk

Sreda, 7.12.2016 med 6.30 in 8.00 uro
Mcc Kavarna

Zdrav, brezplačen zajtrk v MCC kavarni v sredo, 7.12.2016 med 6.30 in 8.00.

Naj bo nov dan zdrav dan! Zajtrk je najpomembnejši dnevni obrok. Pri nas si ga privoščite popolnoma brezplačno in v dobri družbi! Zdrav zajtrk pripomore k izboljšanju koncentracije in posledično prinaša boljše rezultate v šoli in na faksu. Daje nam moč, potrebno za fizične aktivnosti in je temelj za lepo postavo, saj po zdravem zajtrku manj posegamo po nezdravih prigrizkih. Dober tek! 

Sponzorji dogodka:

Tuš       Pekarna Geršak      Zelene doline       Sendvičarna

Kavarniški ˝OPEN MIC˝ večer z Anabel

Z letošnjim šolskim letom je v MCC kavarno zapihal svez veter mladih talentiranih pevcev, ki bodo imeli priložnost preizkusit se in vzdržat pred publiko. Nekateri morda prvič, drugi že izkušeni, vsekakor pa nas je na prvem Open mic večeru prijetno razvajala in opela Anabel. 

Življenje, delo in ustvarjanje slepih in slabovidnih ljudi

Sreda, 14.12.2016 ob 19.00 uri
MCC Dvorana

Na prireditvi bomo obiskovalcem spregovorili o življenju in delu ter ustvarjanju slepih in slabovidnih ljudi, predstavili bomo njihovo združenje in se dotaknili dveh največjih projektov letošnjega leta. To sta izid brošure z naslovom 10 ZMOT IN 10 RESNIC O SLEPIH IN SLABOVIDNIH, avtoric Dr. Aksinje Kermauner in Dr. Ingrid Žolgar, z ilustracijami ilustratorja Gašperja Rusa.

Predstavili bomo tudi projekt, ki je za mesto Celje sploh nekaj posebnega. V sodelovanju z MNZC, bodo namreč letos dokončali prilagoditev Hermanovega brloga za slepe in slabovidne, ne le, da je Hermanov brlog edini tovrstni muzej pri nas, bo tudi edini tovrstni muzej v Evropi, če že ne v svetu, prilagojen na tak način.

Koncert Prismojeni profesorji bluesa

Petek, 20.10.2017 ob 21:00 uri 
MCC dvorana

Prihajajo profesorji! Profesorji bluesa in psihodeličnega rock 'n' rolla! Da bomo prismojeno (za)bluesili z njimi, se moraš udeležiti tega koncerta, zato si hitro zapiši datum! Edino tako boš deležen/na wacky večera. :)

Prismojeni profesorji bluesa zagotovo niso več nikomur neznanka, saj je njihov dobri stari rokenrol z mlado krvjo in dušo v zadnjih letih šprical iz vseh možnih klubov, barov in placev – od domačih rojstnodnevnih zabav do velikih nastopov.

»Prismojenci«, kakršen vzdevek se jih je prijel tekom let, se po kratkem premoru vračajo tudi v Celje. Kaj lahko pričakujemo? Enolončnico v kateri so se kuhali in cmarili blues, funk, punk, rock, country, začinjeno z veliko žlico eksperimentiranja, predvsem pa razigrane energije!

Vstopnina (na dan koncerta): 5€

Predstavitev knjižnega prvenca Mitje Duha z naslovom Tek za življenjem

Četrtek, 12.1.2017 ob 19.00 uri
MCC Kavarna

Konec leta 2014 je izšel književni prvenec Mitje Duha z naslovom Tek za življenjem. Avtor na 200 straneh pripoveduje o temačnem obdobju svojega življenja, prežetega s spletkami, kriminalom in drogami. To je iskrena pripoved o trdih in neizprosnih padcih v začaran krog drog, mučnih bojih s psihozami za zidovi zapora na Dobu ter nepredstavljivih junaških povratkih v svet živih, konča pa se s težavnim povratkom v normalno življenje in boljše dni. Je zgodba o tem, kako se ne smemo nikoli predati in kako lahko s sanjami ter izjemno notranjo močjo premagamo najtežje življenjske prepreke. 

Break The Silence 14

Petek, 27.10.2017 ob 21:00 uri
Celjski mladinski center

V dvorano MCC se vrača legendarni Break the silence, tokrat že 14. po vrsti! In kdo so bandi, ki bodo tokrat poskrbeli za razbijanje tišine?

LAID TO REST:
Laid to Rest so metallic hardcore band z Jesenic. Njihova glasba je dinamična mešanica novejšega in starejšega hardcora z raznimi death metal prebliski in predstavlja pravo doživetje jeze, obupa in razočaranja. Fantje črpajo navdih iz skupin kot so Integrity, Xibalba, All Out War, Entombed ter Earth Crisis. V letošnjem letu je bil izdan prvi EP Prelude.

DETHRONE THE CORRUPTED:
Pet komplementarnih elementov iz Slovenije je bilo leta 2012 poenotenih, da bi se oblikovale najpomembnejše točke, ki jih imenujemo Dethrone The Corrupted. Po poti do izvora svetovne bede so naleteli na starodavno senco, ki se skriva v globinah naše kolektivne zavesti. Metamorfoza melodičnega rifinga, prežetega s tehničnostjo, zapletenim srčnim prodorom, odrešujočim basom in radikalno poštenimi besedili, simbolizira njihov zvok in iluzija, ki razbija živo doživetje vsakemu posameznemu pobudniku, ki obiskuje svoj ritual.

MORYWA:
Morywa pomeni hrup, kot skupina pa deluje imenu primerno, saj v svoji glasbi združuje več zvrsti ekstremnega metala. Band je nastal leta 2013, v današnji zasedbi pa deluje od poletja 2014, ko se je zbrala prava ekipa in začela z ustvarjanjem glasbe in koncertiranjem po manjših in tudi večjih slovenskih odrih. Pričakujete lahko energičen nastop podkrepljen z obilico nizko uglašenega groova in težkih riffov.

Vstopnina: 5€, člani KŠOC brezplačno

Organizator: Klub študentov občine Celje

Predpraznično druženje generacij GCC

Sreda, 21.12.2016 ob 18.00 uri
MCC Dvorana

Sproščen predpraznični večer  namenjamo tradicionalnemu druženju sedanjih in nekdanjih dijakov GCC. Popestrili ga bo #enostavnodrugačen program, ki ga bodo oblikovali člani GCC impro lige, slamerji z GCC ter glasbene zasedbe Rock Out, Outsiders, The Takeover in The Minors.

Vljudno vabljeni in povejte naprej :) !!!!!

Koncert Prismojeni profesorji bluesa

Pretekli petek je bilo v Celjskem mladinskem centeru totalno noro ozračje! "Prismojeni" Wacky Blues Professors so napolnili našo dvorano in na popolnoma razprodanem koncertu Prismojeni profesorji bluesa dodobra razgreli odlične glasbe željno publiko! Preveri, kako so nas držali v elementu!

Zdrav slovenski zajtrk

Sreda, 11.1.2017 ob 6.30 uri
MCC Kavarna

Danes je zdrava prehrana zelo pomembna. Večina mladih se zaradi stresa, pomanjkanja časa, in drugih dejavnikov na žalost ne prehranjuje pravilno, niti niso dovolj informirani o tem, kako si narediti zdrav, hranilen obrok.

Obiskovalci MCC Kavarne bodo tako v sredo, 11. januarja 2017 med 6.30. in 8.00. uro zjutraj, imeli na voljo brezplačen zdrav zajtrk.

Zdrav zajtrk bo pretežno sestavljen iz hrane, ki vsebuje veliko sestavljenih ogljikovih hidratov kot so: kosmiči, muesliji, žita, polnozrnat kruh, sadje in zelenjava. Naši možgani namreč potrebujejo za normalno delovanje ogljikove hidrate, zato jim jih z zajtrkom moramo zagotoviti.

Zajtrk bo zagotovil našemu telesu in možganom novo energijo in tako bomo pripravljeni na zahtevne in naporne naloge, ki nas čakajo v šoli ali na faksu!

Sponzorji dogodka:
Tuš     Pekarna Geršak     Zelene doline     Sendvičarna

Koncert Tori Tango

Torek, 21.11.2017 ob 19:00 uri
MCC dovrana

Toplo vabljeni na tretji Teden argentinskega tanga v Celju, ki se prične s koncertom zasedbe Tori Tango. 

Mednarodni kvartet Tori Tango sestavljajo glasbeniki iz Italije in Avstrije pod vodstvom vrhunskega slovenskega harmonikarja Jureta Torija. Zasedba igra prvi slovenski avtorski tango, ki nas ponese od liričnih nežnosti do mediteransko obarvanih latino esenc. Več info.

Po koncertu prijazno vabljeni na kozarec penine v kavarno MCC.

VSTOP PROST

Poker turnir in večer namiznih iger

Sobota, 21.1.2017 ob 19.00 uri
MCC Dvorana

V Celje se vrača poker turnir. To pot z dodatkom!

Klasičnemu brezplačnemu Texas holdem poker večeru letos dodajamo še večer družabnih iger. Tako boste prav vsi prišli na svoj račun.Komu je turnir namenjen? Vsem Celjanom in Celjankam, ki bi na drugačen, zabaven in pester način radi preživeli sobotni večer.

Prijave na turnir bodo možne od 18. ure dalje pred samo dvorano, člani in simpatizerji KŠOC pa imate prednost pri vključitvi v poker turnir.

Za denar ne igramo, igramo pa za bogate nagrade, tako da se splača potruditi Več info.

Kavarniški ˝OPEN MIC˝ večer

Četrtek, 16.11.2017 ob 20:00 uri
MCC kavarna 

Ponovno vas vabimo na "OPEN MIC VEČER"Na tokratnem večeru bo kot gost, ob spremljavi pianista Aljaža Šumeja, nastopil Gašper Rifelj.

Odlične družba in prijeten ambient kavarne, sta več kot primerna za večer zabavnega preigravanja svetovno znanih uspešnic ali pesmi, napisanih noč pred tem... Vabimo mlade pevke in pevce, ki bi želeli nastopiti pred občinstvom. Posamezniki lahko v večeru predstavite eno ali več pesmi, pri čemer so vam na voljo mikrofon, klavir (pianist) ter akustična kitara. 
"Open mic večer˝ je nastal v sodelovanju z KŠOC, MCC in MCC KAVARNO.

Vstop prost.

Predstavitev programa Erasmus +

Petek, 17.2.2017 od 10.00 do 13.00 ure
MCC Dvorana

Program Erasmus + je program EU za sodelovanje na področju izobraževanja, usposabljanja, mladine in športa za obdobje 2014–2020 in je namenjen izboljšanju spretnosti in zaposljivosti mladih ter posodobitvi izobraževanja, usposabljanja in mladinskega dela.

Na predstavitvi se boste seznanili s strukturo programa, cilji programa, aktivnostmi in načinom financiranja. Pregledali bodo vodnik programa 2017 in poiskali akcijo, ki najbolj ustreza možnosti za uresničitev vaše projektne ideje. Predstavili bomo tudi nekaj primerov dobrih praks iz programa.

Organizator: Europe Direct Savinjska

Brezplačna delavnica.

Prijave nam pošljite do 13.2.2017 na e-naslov: europe.direct@mc-celje.si

Delno financira EU.

Koncert PERSONS FROM PORLOCK in MRFY

Sobota, 18.11.2017 ob 21:00 uri
MCC dvorana

Klubska sobota s PERSONS FROM PORLOCK in MRFY!
______________________________________________
KDAJ: 18. 11. 2017 ob 21:00
KJE: Dvorana Celjskega mladinskega centra
ZA KOLIKO: Zastonj
______________________________________________

▶PERSONS FROM PORLOCK◀
Vaš in naš najljubši garažni psihedelični ananasov pop, ki ga proizvajajo 2pfp" bo preplavil MCC. Prvenec kvarteta “Things people don’t like” je Radio Študent označil za najboljši domači album leta 2016, prvi singel s prihajajoče druge plošče Bad FanFiction pa je zadonel tudi iz Seattla. Tamkajšnji vplivni radio KEXP, ga je namreč razglasil za pesem dneva. Porlocki z novim komadom Affordable Amphetamines še višajo pričakovanja novega albuma, za katerega se nadejamo, da ga slišimo tudi v Celju.
https://www.facebook.com/PersonsFromPorlock

▶MRFY◀
MRFY so štiričlanska slovenska glasbena skupina iz Novega mesta, ki svojo glasbo opisuje kot indie sandals rock. Sestavljajo jo vokalist in glavni pisec pesmi Gregor Strasbergar, bas kitarist Lenart Merlin, kitarist Tomaž Zupančič in bobnar Rok Klobučar.
https://www.facebook.com/MRFYnm

Organizator: Klub študentov občine Celje
Soorganizator: Celjski Mladinski Center

Predstavitev programa erasmus za mlade podjetnike

 

V ponedeljek, 27. februarja 2017 ob 13.00 uri organizira Informacijska točka Evropske unijie Europe Direct Savinjska v prostorih Celjskega mladinskega centra delavnico »Erasmus za mlade podjetnike – priložnost za usposabljanja slovenskih potencialnih podjetnikov in podjetnikov v tujini in tujih podjetnikov v Sloveniji.

Erasmus za mlade podjetnike omogoča usposabljanje, mrežno povezovanje in izmenjavo izkušenj med evropskimi podjetniki. Mladi podjetniki se na tak način učijo od izkušenih podjetnikov iz drugih držav EU. Projekt promovira mreženje med malimi in srednjimi podjetji ter omogoča podjetnikom, da razvijejo nove tržne povezave in spoznajo priložnosti, ki jih ponujajo druge EU države.

Predavateljica bo predstavila pravila in postopke za sodelovanje v programu ter podala nekaj praktičnih primerov ter predstavila dobre prakse.

Program delavnice:
1. Uvodni pozdrav
2. Predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike
- Nives Justin,  BSC Kranj
- Kako program deluje in kaj podpira?
- Komu je namenjen in kdo lahko sodeluje?
- Kakšen je postopek prijave?
- Koliko sredstev lahko pridobim?
- Primeri že izvedenih usposabljanj tujih mladih podjetnikov v Sloveniji in slovenskih mladih podjetnikov v tujini
3. Diskusija in individualno svetovanje zainteresiranim

Izvedba delavnice je brezplačna, kljub temu pa vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do 24.2.2017 na naslov: europe.direct@mc-celje.si

Organizator: Informacijska točka Evropske unije Europe Direct Savinjska.

Delno financira EU.

Vljudno vabljeni!

 

(Ba)kanal MCC

To soboto se je v Mcc Kavarna odvila prva v ciklu akustičnih sobot z naslovom (Ba)kanal! Mlada glasbenika Nejc Praznik in Jaka Kovše, člana dueta "Ja, ne" sta nas popeljala skozi cikel svoje avtorske glasbe. Tukaj je že nekaj utrinkov, fanta pa sta obljubila tudi nov video!

Glasbene večere z lokalnimi glasbeniki izvajamo vsako 2. soboto, zainteresirani za nastop pa nam lahko pišete na: bakanalmcc@gmail.com.

Vabljeni k druženju!

Fantasy art - Likovne delavnice

Četrtek, 9. 5. 2019 ob 16:30 uri
Celjski mladinski center

Pridi k nam na likovno delavnico Fantasy art, v sodelovanju z likovno šolo ˝ArtCore˝, ki jo vodi Denis P. Art, ter Striparno Oblaček!

Na likovnih delavnicah spoznavamo postopke risanja in naravne zakonitosti v likovnosti. Učimo se, kako si sami ustvarjamo vodila in oporne točke, ki nas vodijo do pravih rezultatov. Postopoma obravnavamo, kaj pomeni STRUKTURIRANJE, kako uravnotežiti kontrast TEMNO-SVETLO in kaj so ZANIMIVE KOMPOZICIJE (postavitve).

Risali bomo: stripovske in domišljijske junake, predmete, figure, krajino, živali, portrete ... skratka vse, kar potrebuje umetnik, da lahko pristopi v žaner FANTASY ART-a. 

Dobimo se vsak četrtek, ob isti uri. Udeležba je brezplačna, za več informacij pa piši na bostjan.vecko@gmail.com.

Primerno za začetnike, amaterje in profesionalce, starejše od 12 let.

Zdrav slovenski zajtrk

Sreda, 1.2.2017 med 6.30 in 8.00 uro
MCC Kavarna

Zdrav, brezplačen zajtrk v MCC kavarni v sredo, 1.2.2017 med 6.30 in 8.00.Naj bo nov dan zdrav dan! Zajtrk je najpomembnejši dnevni obrok. Pri nas si ga privoščite popolnoma brezplačno in v dobri družbi! Zdrav zajtrk pripomore k izboljšanju koncentracije in posledično prinaša boljše rezultate v šoli in na faksu. Daje nam moč, potrebno za fizične aktivnosti in je temelj za lepo postavo, saj po zdravem zajtrku manj posegamo po nezdravih prigrizkih. Dober tek! 

Sponzorji dogodka:

Tuš       Pekarna Geršak      Zelene doline       Sendvičarna

XIV. ROCK maraton

Petek, 22.12.2017 ob 20:30 uri
MCC dvorana

Vabljeni na zdaj že tradicionalen in XIV. po vrsti rock koncert Rock maraton, ki ga v soorganizaciji z Vocal BK Studio, pripravljamo v Celjskem mladinskem centru.

Tokrat se vam bodo predstavile skupine RADIO JAM, SHADY TRICK in MLADI IGRAJO ROCK . Več info

RADIO JAM (PROMOCIJA prvenca)
Je slovenska rock skupina, ki prihaja iz Celja. Začetki segajo v leto 2015, ko so se štirje podobno misleči glasbeniki združili, da popestrijo dogajanje slovenske rock scene. S strastjo po dobri glasbi, ki je njihova gonilna sila, je tako nastala zasedba z imenom RADIO JAM.
​Vsak član skupine je doprinesel edinstven nabor spretnosti, kreativne ideje in svoj okus do glasbe. To je skupini omogočilo ustvarjanje novih zvokov, dinamičnih ritmov ter melodičnih harmonij. Skupina je tako formirala svoj stil, katerega jedro predstavlja rock, ki združuje elemente različnih glasbenih slogov. Pravijo mu HARD & ROLL.

Grega Teršek - Vokal, kitara
Ivo Peperko - Kitara
Grega Šket ''Chedo'' - Bas kitara, vokal
Matic Anderlič - Bobni, vokal

Facebook: Radio Jam

SHADY TRICK
So pet članska Rock and Roll zasedba, igrajo avtorsko glasbo, ki ima korenine v Rocku ter Bluesu.

Jernej Štravs - Vokal
Gašper Smrekar - Solo kitara
Domen Poženel - Ritem kitara
Blaž Bizjak - Bas kitara
Maša Vujišič - Bobni

FacebookShadyTrick
Instagramshadytrick

MLADI IGRAJO ROCK
Mlado rock skupino sestavljajo trije bratje, ki se jim je pred kratkim pridružila zelo talentirana mlada pevka.
Stari so od 9 -12 let in igrajo stari rock.

Neva Grčar - Vokal
Dominik Mazij - Kitara
Tomaž Mazij - Klaviature
Matija Mazij - Bobni

Vabljeni.
Vstop PROST.

 

 

Počitniške delavnice za najmlajše

20.2.-24.2.2017 med 10.00 in 13.00 uro
MCC Dvorana

Naše najmlajše obiskovalce vabimo, da se nam pridružijo na pustnih kreativnih delavnicahkjer bomo ustvarjali pustne  maske in ustvarjali z barvami, baloni in papirjem. 

Otroci, ki se bodo delavnic udeležili vsaj 2x, prejmejo vstopnico za Veliko pustno rajanje, ki bo v soboto, 25.2.2017 ob 10.00 uri v atriju Celjskega mladinskega centra. 

Vstopnina za kreativne delavnice je 1 Eur.

Koncert pfp in MRFY v MCC:)

Ta vikend sta našo MCC dvorano zatresli skupini persons from porlock in MRFY. S svojo glasbo sta navdušili mnoge mlade in mlade po srcu, ki so že težko pričakovali novo klubsko soboto! Nekaj utrinkov iz tokratne v fotogaleriji!
Foto: Matic Gabriel

Predavanje Kaj je Permakultura

Četrtek, 23.2.2017 ob 18.00 uri
Celjski mladinski center

Permakultura, zavestno ustvarjanje ekosistemov, ki podpirajo človeško bivanje, se je kot odpor proti industrijskemu kmetijstvu razvila v sedemdesetih letih. Iz Avstralije se je po zaslugi svoje prilagodljivosti in aktualnosti razširila na najrazličnejša območja in področja. Danes tako permakulturne prijeme uporabljajo v večini držav sveta; poleg pridelave hrane pa tudi na področjih kot so arhitektura, urbanizem, zeleni denar, gozdarstvo in še marsikje.

Predavanje Spirala samooskrbe predstavi osnovna permakulturna načela, različne ukrepe in primere dobre prakse. Na pobudo poslušalcev pa tudi aktualne teme iz vsakdana. Samo predavanje je primerno za najširši krog ljudi. 

Predavanje je brezplačno. Vabljeni.

Koncert Tori Tango

Teden argentinskega tanga KORAK, ki je v Celju potekal med 21. in 26. novembrom, smo pričeli kar pri nas! V torek smo ga zagnali s koncertom zasedbe TORI TANGO, s katero so celjski plesalci argentinskega tanga nedavno sodelovali pri snemanju videospota za njihovo skladbo Sangue nero, ki se te dni vrti na televizijskih kanalih, tudi na nacionalni TV Slovenija. Koncert je obiskalo kar 90 ljubiteljev dobre glasbe in plesa!

(Ba)kanal MCC - OBVESTILO

Sobota, 17.2.2018 ob 21:00 uri
MCC kavarna 

MCC Kavarna nadaljuje s ciklom akustičnih sobot z naslovom (Ba)kanal! Kdo bodo naši naslednji gostje razkrijemo kmalu!

Če imaš morda predlog, kdo bi se lahko še predstavil ali pa si se med glasbeniki znašel_la tudi sam_a, piši na: bakanalmcc@gmail.com.

Glasbene večere z lokalnimi glasbeniki izvajamo vsako 2. soboto v mesecu, tokratna pa bo izjemoma teden kasneje.

(Ba)kanal MCC tokrat izjemoma ODPADE! Naslednji glasbeni večer bo 10.3.2018, ko nas bo zabavala glasbena skupina Jackson.

Hvala za razumevanje. 

Mednarodni dan žensk: Europe Direct Savinjska ob mednarodnem dnevu žensk

Sreda, 8.3.2017 ob 9.00 uri
Mcc Kavarna

Informacijska točka Evropske unije Europe Direct Savinjska bo v sredo, 8. marca 2017, med 9.00 in 22.00, ob mednarodnem dnevu žensk, v MCC kavarni predstavljala ukrepe Evropske komisije na področju enakosti med spoloma, ukrepe na področju preprečevanja nasilja nad ženskami ter prvih 100 gostij obdarila s cvetjem in čokoladnimi dobrotami.

Delno financira EU

2. Kavarniški ˝OPEN MIC˝ večer

V Mcc Kavarna smo zopet pripravili "OPEN MIC VEČER" v sodelovanju z Vocal BK Studio, Celjski Mladinski Center in Klub študentov občine Celje. Tokratni gost je bil Gašper Rifelj, ob spremljavi pianista Aljaža Šumeja. Prepevali smo slovenske in tuje uspešnice, nato pa so pred mikrofon ob spremljavi klavirja in kitare stopili še drugi pogumneži. Naslednjič si to lahko prav ti! Spremljaj naš program in se nam pridruži na naslednjem kavarniškem večeru!

Potopisno predavanje in predstavitev knjige K TALIBANOM IN PIRATOM

Torek, 11.4.2017 ob 19.00 uri
MCC Kavarna

Vabljeni na potopisno predavanje in  predstavitev knjige K TALIBANOM IN PIRATOM, avtorja Boštjana Šifrarja. Uživali boste  v diapozitivih, ki so nastali na potovanju in v drugih nenavadnih stvareh, ki so se zgodile na Azijski odisejadi. Verjemite, da jih ni bilo malo in navsezadnje tudi naslov  ni  le zgolj izmišljen

Zakaj ne bi  podoživeli 7 mesečno potovanje z motorjem prek centralnbe Azije, Iz Slovenije prek Mongolije, vse do arabskega Omana.

Vsebina knjige je zbirka zgodb, ki so se dogajale po celotnem potovanju. Že hitro na začetku se znajdemo v vojnem Afganistanu, kjer sem bil zajet in osumljen vohunjenja. Po dolgih dnevih zasliševanj in zapletih je zgodba le dobila epilog.

Knjiga je nastala prav zaradi tega, ker po Afganistanu zgodbam še vedno ni bilo videti konca. Kar nekaj krat sem bil na policijskih postajah in sploh vpet v dogajanje med lokalnimi ludmi. Vse skupaj me je pripeljalo do trenutka v Dubaju, kjer sem gledal smrti v oči, že čisto od blizu. Vse to še ni bilo dovolj, bili so še pirati v Omanu, kjer je knjiga končno dobila tudi drugi del naslova in epilog potovanja.

KŠOC beer pong turnir

Sobota, 11.3.2017 ob 19.00 uri
Mcc Dvorana

Vabljeni, da se nam 11. marca 2017 ob 19.00 pridružite na Beer Pong turnirju: Celje open V, ki bo potekal v dvorani Celjskega mladinskega centra.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
EKIPA: Dva igralca ali igralki.
PRIJAVNINA: BREZPLAČNA za člane KŠOC, ostali 5 EUR
PRIJAVE SO DO NADALJNJEGA ZAPRTE
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Priporočamo vam, da se hitro prijavite, saj je prosto le omejeno število mest.

Za najboljše so pripravljene tudi bogate nagrade, zmagovalna ekipa pa bo imela priložnost zastopati Celje na Beerpong pokalu Slovenije.

Sodelujejo lahko samo polnoletni, vsi prijavljeni pa morate s sabo na turnir prinesti tudi veljaven osebni dokument.

Se vidimo! :)

XIV. ROCK maraton

V petek, 22. decembra, smo ob 20:30, pripravili že XIV. tradicionalni Rock maraton v sodelovanju s Klubom študentov občine Celje in Vocal BK Studiom. Na tokratnem koncertu so se predstavile skipine:

  • RADIO JAM je skupina, ki je izvedla promocijo prvenca je slovenska rock skupina, ki prihaja iz Celja. ​Vsak član skupine je doprinesel edinstven nabor spretnosti, kreativne ideje in svoj okus do glasbe. Skupina je tako formirala svoj stil, katerega jedro predstavlja rock.
  • SHADY TRICK So pet članska Rock and Roll zasedba, igrajo avtorsko glasbo, ki ima korenine v Rocku ter Bluesu. 
  • MLADI IGRAJO ROCK pa je skupina treh bratov, ki se jim je pred kratkim pridružila zelo talentirana mlada pevka. Stari so od 9 -12 let in igrajo stari rock. 

Če ste zamudili svež veter mladega rocka, potem si poglejte utrinke na spodnjih fotografijah. 
Foto: Blaž Sluga

Natečaj za naj prostovoljca 2017

Četrtek, 12.4.2018 
Celjski mladinski center

Celjski mladinski center v okviru Informacijske točke Evropske unije Europe Direct Savinjska v sodelovanju z Mestno občino Celje objavlja

JAVNI NATEČAJ, na katerem bomo izbrali NAJ PROSTOVOLJCA ZA LETO 2017.

 Prijavljeni prostovoljci se bodo potegovali za naziv ˝naj prostovoljec˝ v petih starostnih kategorijah. V vsaki kategoriji bomo izbrali enega prostovoljca.

Rezultate natečaja bomo objavili na prireditvi »FESTIVAL PROSTOVOLJSTVA«, ki bo potekala v petek, 20. aprila 2018, ob 11.00 uri v atriju Celjskega mladinskega centra (Mariborska cesta 2, 3000 Celje).

Rok za prijavo prostovoljcev je podaljšan do četrtka, 12. 4. 2018. Upoštevane bodo vse ustrezne prijave, ki bodo do vključno tega dne v Celjski mladinski center prispele vse do 20:00 ure.

Obrazci za prijavo so v priloženih datotekah.

Prijava na natečaj mora biti poslana po pošti na:
CELJSKI MLADINSKI CENTER
Mariborska 2
3000 Celje
do najkasneje 12. 4. 2018 (datum prejema pošiljke), z oznako na kuverti
»NE ODPIRAJ – JAVNI NATEČAJ ZA NAJ PROSTOVOLJCA LETA 2017«.

 


 

Koncert Odprava zelenega zmaja

Petek, 26.1.2018 ob 21:00 uri 
MCC dvorana
 

V Celje prihaja prav posebna odprava.
__________________________________
KDO: Odprava Zelenega Zmaja
KDAJ: petek, 26. 1. 2018, ob 21:00 uri
KJE: dvorana MCC
VSTOP PROST!
___________________________________

Odprava zelenega zmaja je novo pečeni band iz Ajdovščine, ki je svoje ime prevzel po istoimenski knjigi avtorja Slavka Pregla. Zasedba je prišla do ideje, da bi znane slovenske komade in popevke (tiste stare in malo manj stare) zaigrali na naš način, v rock stilu. S tem pa v dobronamernem duhu dali možnost mladim, da obujajo in ohranjajo slovensko glasbo na malo drugačen in bolj "mlad" način. Več info


Organizator: Klub študentov občine Celje
Soorganizator: Celjski mladinski center 

Foto druženja z Digitalno Kamero ob spremljavi Uroša Periča

Petek, 17.3.2017 ob 18.00 uri
​Mcc Kavarna

Najbolje prodajana fotografska revija v Sloveniji začenja niz rednih mesečnih srečanj s potopisno obarvano predstavitvijo fotografij z letošnjih prvih dveh izletov Foto kluba Digitalne Kamere. Večer bo zaokrožil koncert Uroša Perića.

Skupini ljubiteljskih fotografov sta obiskali Benetke med tradicionalnim pustnim karnevalom in Bavarski gozd v času na prehodu zime v pomlad. Nastala je vrsta atraktivnih fotografij beneških mask in divjih živali, predstavljen pa bo izbor najboljših, pospremljen s komentarjem vodje foto potepov Igorja Rosine. Izvedeli bomo, v kakšnih pogojih so posnetki nastajali, zaradi česa izbor fotografij izstopa. Ob tem pa še, zakaj Benetk v času karnevala ni dobro obiskati konec tedna. Zakaj bi se morali ljubitelji živali in fotolova v Bavarski gozd podati vsaj dvakrat letno? Kako v največjem evropskem gozdnem nacionalnem parku dosežejo, da se fotografi brez strahu in nevarnosti lahko zares zelo približajo divjim živalim? Letos so se risi, medvedi in volkovi izkazali za prave manekene!

Piko na i prvemu Foto druženju z Digitalno Kamero bo postavil priznan in uveljavljen celjski glasbenik Uroš Perić s kratkim koncertom.

Kavarniški OPEN MIC večer

Četrtek, 18.1.2018 ob 20:00 uri 
MCC kavarna

Tudi v novem letu vas v sodelovanju s Klubom študentov občine Celje in Vocal BK Studiem vabimo na četrtkove kavarniške "OPEN MIC VEČERE"!

Odlična družba in prijeten ambient kavarne sta več kot primerna za večer zabavnega preigravanja svetovno znanih uspešnic ali pesmi, napisanih noč pred tem. Vabimo mlade pevke in pevce, ki bi želeli nastopiti pred občinstvom. Posamezniki lahko v večeru predstavite eno ali več pesmi, pri čemer so vam na voljo mikrofon, klavir (pianist) in akustična kitara.

Na tokratnem večeru, ki ga v MCC Kavarni pripravljamo 18. januarja, ob 20:00 uri, bo kot gostja, ob spremljavi pianista Aljaža Šumeja nastopila Sara Lamprečnik.

Vstop prost, vabljeni!

Celjska transverzala vol. III

Sobota, 18.3.2017 ob 18.00  uri


Ker nismo planinci ali pohodniki, smo transverzalo prilagodili po študentsko. In sicer (drum rolls) ... transverzala po celjskih gostilnah!

Zagotovo si že slišal za legendarni Pub Crawl. Klub študentov občine Celje je staro angleško tradicijo preimenoval, preoblikoval in jo sedaj že tretjič predstavlja v Celju!

Skupaj se bomo odpravili na "popotovanje" po celjskih kavarnah, pivnicah, barih ... in prav v vsakem nazdravili s prijatelji. Vsak lahko nazdravlja na njem ljubo: na izpite, na novega partnerja, na ločitev od starega partnerja, na psa, ribico, mačko ... nihče ne bo obsojal.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
◎KDAJ: sobota, 18. marec 2017 ob 20.00
◎Začetno postaja: Kuba Libre.
◎Končna postojanka: Kavarna MCC, kjer s...ledi tudi žur do jutra!
◎Cena: Člani KŠOC 20€, ostali 25€. V ceno so vključeni pijača v 10 lokalih, hrana, organizacija in odlična družba.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
POZOR! Udeležba je možna samo ob predhodni prijavi. Prijave se zbirajo do zapolnitve prostih mest. Prijava je veljavna ob plačilu na info točki KŠOC. Prijave: https://goo.gl/forms/uAwqiJT3aeQewoNv2

Pravila »igre«: vsak udeleženec na začetku prejme »pohodniško knjižico«, v katero bo tekom popotovanja zbiral štampiljke tako, kot to počnejo na tisti pravi transverzali po gorah in hribovjih Slovenije. Lokacije na katere bomo popotovali pa bomo razkrivali postopoma! Cilj igre je obiskati vse načrtovane postojanke in zbrati vse štampiljke ter jih prinesti v Kavarno MMC, kjer boste za izpolnjeno nalogo prejeli nagrado, nato pa bo sledil after do jutranjih ur!Dogodek: 18+
Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

 

Kavarniški ˝OPEN MIC˝ večer

Tudi ta mesec je ustaljeno sodelovanje med Celjskim mladinskim centrom, Klubom študentov občine Celje ter Vocal BK studiem priredilo še en uspešen kavarniški večer z gostjo Saro Lamprečnik ob spremljavi pianista Aljaža Šumeja.
Spodaj nekaj utrinkov, morda se kje najdeš;). 

Zdrav slovenski zajtrk

Sreda, 5.4.2017 ob 6.30 uri
MCC Kavarna

Mcc Kavarna  organizira Zdrav slovenski zajtrk, katerega namen je osveščati mlade o zdravem načinu življenja.

Danes je zdrava prehrana zelo pomembna. Večina mladih se zaradi stresa, pomanjkanja časa, in drugih dejavnikov na žalost ne prehranjuje pravilno, niti niso dovolj informirani o tem, kako si narediti zdrav, hranilen obrok.

Obiskovalci MCC Kavarne bodo tako v sredo, 5. aprila 2017, med 6.30. in 8.00. uro zjutraj, imeli na voljo brezplačen zdrav zajtrk.

Zdrav zajtrk bo pretežno sestavljen iz hrane, ki vsebuje veliko sestavljenih ogljikovih hidratov kot so: kosmiči, muesliji, žita, polnozrnat kruh, sadje in zelenjava. Naši možgani namreč potrebujejo za normalno delovanje ogljikove hidrate, zato jim jih z zajtrkom moramo zagotoviti.

Zajtrk bo zagotovil našemu telesu in možganom novo energijo in tako bomo pripravljeni na zahtevne in naporne naloge, ki nas čakajo v šoli ali na faksu!

Sponzorji dogodka:
Tuš     Pekarna Geršak     Zelene doline     Sendvičarna

Klubski petek: Rock Heroes in Tooth in the sky

Petek, 23.2.2018 ob 21:00 uri
MCC dvorana 

Klubski petek s Rock Heroes in T.I.T.S. - Tooth In The Sky
_____________________________
KDAJ: 23. 2. 2018 ob 21.00
KJE: Dvorana Celjskega mladinskega centra
ZA KOLIKO: Zastonj
______________________________

T.I.T.S. (Tooth In The Sky) so slovenska glasbena skupina, posvečena predvsem rock zvrsti glasbe in njej podobnim. Smo najstniki iz okolice Celja, kjer tudi ustvarjamo. 

Rock Heroes je skupina štirih fantov, ki jo sostavljajo Žan - Vocal, Guitar, Garvin - Drums, Jernej - Lead guitar, Matevž - Bass Guitar.

Organizator: Klub študentov občine Celje
V sodelovanju s: Celjski mladinski center 

Knjižna barantalnica

Sobota, 1.4.2017 ob 10.00 uri
​Celjski mladinski center

Se ti na knjigah doma nabira prah in bi jim rad našel nov dom? Prijavi svojo barantalno točko na programski@mc-celje.si in ponudi svoje knjige novim posvojiteljem. Lahko jih prodaš, zamenjaš za druge ali podariš komu v zameno za nasmeh. ;)

Si v prav nasprotni situaciji, ti je zmanjkalo zaloge knjig in je knjižnemu molju v tebi dolgčas? Pridruži se nam pri knjižnem barantanju v avli MCC in domov odnesi sveže čtivo za letošnje poletno počitniško branje. Se vidimo!

Koncert Roch heroes in Tooth in The Sky

V petek, 23. februarja je Klub študentov občine Celje pri nas pripravil novo rock poslastico. V dvorani Celjskega mladinskega centra smo prisluhnili norim ritmom lokalnih glasbenih skupin Rock Heroes in Tooth In The Sky.

Foto: Matic Gabriel

Arhitekturni nasvet

Petek, 7.4. ob 17:30-18:30
​Celjski mladinski center

So na pomlad tudi pri vas doma vzklile ideje o gradnji, prenovi ali urejanju okolice in ne veste kako se lotiti del? Brez skrbi! V petek 7. aprila, se bo med 17:30 in 18:30 pri nas oglasila ekipa Arhitekturni Nasvet, ki vam bo na brezplačni delavnici svetovala pri vseh dilemah. Ponudili vam bodo pregled vaše prostorske situacije, koristne informacije o kakovostnem urejanju prostora in osnovno pomoč pri zagatah v zvezi z gradnjo, prenovo, sanacijo, adaptacijo, zakonodajo, urejanjem okolice, zasaditvami ipd.

Ne zamudite priložnosti in se prijavite na: arhnasvet.si/prvi-stik/. Se vidimo!

Break the silence 15

Petek, 30.3.2018 ob 21:00 uri
MCC dvorana

V Celje se vrača tradicionalno razbijanje tišine. Klub študentov občine Celje ohranja tradicijo legendarnih Break The Silence koncertov v dvorani MCC.

Tokrat v Celje prihajajo:

• Mališa Bahat (Koprivnica/Varaždin,HR, Screamo)
https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=dzbNMDzesZw

• Reach (Pomurje Hardcore)
https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=cB_jjF8EwHg

• AVVEN
https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=rPkvs-Rz0H0

Vstopnina: 5 cekinov, člani KŠOC brezplačno.

Organizator: Klub študentov občine Celje v sodelovanju s Celjski Mladinski Center.

Foto druženja z Digitalno Kamero

Petek, 14.4.2017 ob 16.00 uri
​Celjski mladinski center

Po marčevskem uvodnem foto druženju s koncertom Uroša Perića pripravlja najbolje prodajana fotografska revija v Sloveniji predstavitev fotoaparatov Canonove brezzrcalne serije M, najboljše kombinacije kompaktov in DSLR-jev.

Po predstavitvi bo ob 18.00 pogovor z enim izmed Canonovih ambasadorjev fotografije.

Pri Canonu so svoji družini brezzrcalnih fotoaparatov EOS M namenili zvrhano mero vrhunske tehnologije, ki je spravljena v uporabnem in kompaktnem ohišju. Z njimi lahko ustvarite fotografije in video posnetke vrhunske kakovosti,  uporabljate različne objektive, tudi tiste, namenjene Canonovim DSLR-fotoaparatom, ter uživate v enostavnem upravljanju, hitrih odzivih in vrsti naprednih funkcij. Meja za ustvarjanje tako ni več. V seriji M so štirje fotoaparati: EOS M10 je namenjen fotografom, ki so prerasli fotografiranje z mobilnimi telefoni ali kompaktnimi fotoaparati. EOS M3 je za napredne fotografe, ki iščejo zmogljiv in priročen fotoaparat za odlične fotografije in video posnetke z osebno noto. EOS M5 je fotoaparat, ki se je najbolj približal zmogljivostim DSLR-jev, pri tem pa ohranil »kompaktnost« in postal popoln sopotnik tudi najbolj zahtevnih fotografov. EOS M6 je popolnoma nov brezzrcalni model, ki s svojo obliko nadgrajuje vrhunske tehnične zmogljivosti.

 

Kavarniški "OPEN MIC" večer

Četrtek, 15.3.2018 ob 20:00 uri
MCC Kavarna

Ponovno vas v sodelovanju z Vocal BK Studiem, Celjskim mladinskim centrom in Klubom študentov občine Celje vabimo na četrtkov kavarniški "OPEN MIC VEČER".

Odlična družba in prijeten ambient MCC Kavarne, sta več kot primerna za večer zabavnega preigravanja svetovno znanih uspešnic ali pesmi, napisanih noč pred tem. Vabimo mlade pevke in pevce, ki bi želeli nastopiti pred občinstvom. Posamezniki lahko v večeru predstavite eno ali več pesmi, pri čemer so vam na voljo mikrofon, klavir (pianist) in akustična kitara.

Na tokratnem večeru, ki ga v MCC Kavarni pripravljamo 15. marca, ob 20:00 uri, bo kot gostja, ob spremljavi pianista Aljaža Šumeja, nastopila Gaja Prestor.

Vstop prost, vabljeni!

Festival prostovoljstva

Petek, 21.4.2017 ob 11.00 uri

Tudi letos v Celjski mladinski center prihaja Festival prostovoljstva, ki ga za vas tradicionalno pripravljamo že dvanajsto leto zapored!

Prostovoljci so nepogrešljivi del marsikatere organizacije, opravljajo plemenita poslanstva in naši družbi dajejo lepšo podobo. Brez njih ne bi bilo tudi nas. V petek, 21. aprila vas tako ob 11:00 vabimo v atrij MCC, kjer bomo razglasili Naj prostovoljce v Mestni občini Celje za leto 2016 in se jim tako zahvalili za njihov prispevek k družbi! Potegujejo se za naslov v petih starostnih kategorijah, v vsaki pa bo izbran po en prostovoljec. Prejeli bodo tako priznanja za svoje prizadevno delo, kot tudi praktične nagrade. Dogodek bo spremljal bogat kulturni program, ki ga bodo v čast prostovoljcem pripravile kar njihove podporne organizacije. Na stojnicah se bodo te predstavile tudi širši javnosti. Zbrane bo nagovoril župan MOC, gospod Bojan Šrot. Se vidimo na Festivalu prostovoljstva!

Delno financira EU.

Praktične nagrade za prostovoljce so letos prispevali: ZPO Celje, Thermana LaškoSlovensko Ljudsko Gledališče Celje, Zavod Celeia Celje in organizator Informacijska točka Europe Direct Savinjska.

"Če pogosto in veliko deliš z drugimi ... če se zaveš, da je vsaj en človek zaradi tebe lažje živel - to pomeni, da ti je uspelo." (Ralph Waldo Emerson)

Klubski petek: Koala voice

Petek, 23.3.2018 ob 21:00
Celjski mladinski center

Dobro znani klubski petki se nadaljujejo tudi v marcu. Konec meseca v Celje prihajajo Koala voice!

Tri leta so minila od izida njihovega prvenca "Kangaroo’s a neighbor", ki jih je s singlom "Go disco go" predstavil širši javnosti. Potem, ko so pozornost pritegnili na številnih natečajih, so z zasvajajočo mešanico rocka, popa, disca, punka in neustavljivo odrsko prezenco pričeli pohod po odrih tako doma, kot v tujini. Konec leta 2017 je izšel njihov drugi studijski album "Wolkenfabrik". Ta po mnenju Mance, Tilna, Domna in Mihe nastavlja ogledalo korakom. Vse od Kisovca, Ljubljane, Črnomlja, Moskve, Liverpoola, Talina, Varšave in Groningena, nastopili so pred Pixies v ljubljanskih Križankah, ter festivalih kot sta Pohoda in Exit. Skoraj več let v enem mahu. Raziskovanje snovi, iz katere so narejeni oblaki se nadaljuje.

VSTOPNICE v predprodaji 3 € na info točki KŠOC, na dan dogodka pa 5 €.

Organizator: Klub študentov občine Celje v sodelovanju s Celjskim mladinskim centrom.

 

Filmski teden Evrope 2017

4.5.-22.5.2017
Celjski mladinski center

V okviru Filmskega tedna Evrope 2017 bodo od 4. do 22. maja po Sloveniji potekale projekcije filmov sodobne evropske produkcije. V 20 slovenskih mestih se bo tako zvrstilo kar 30 brezplačnih projekcij, katere delno financira EU. V organizaciji Informacijske točke Europe Direct Savinjska bomo v Celjskem mladinskem centru za vas brezplačno predvajali 3 filme.

Prvi z naslovom Qu'est ce qu'on a fait au bon dieu / Bog, le kaj smo zagrešili bo na sporedu že 15. maja. Drugega Suburra bomo predvajali 18. maja, tretjega Le tout nouveau testament / Čisto nova zaveza pa si lahko ogledate 20. maja. Vsi filmi se bodo pričeli ob 20:00 uri, ogledali pa si jih bomo v atriju MCC.

  

Predvajani filmi so prejemniki podpore podprograma MEDIA Ustvarjalne Evrope za spodbujanje evropske filmske in avdiovizualne industrije. Nekateri izmed njih so bili uvrščeni tudi v izbor za nagrado LUX, s katero Evropski parlament spodbuja kulturno raznolikost in povezovanje med evropskimi državami.

Podrobnosti o Filmskem tednu Evrope 2017, ter programu in filmih v MCC si lahko preberete tukaj: goo.gl/6NGKOm.

Spremljate nas lahko tudi na Facebooku.

Delno financira EU.

         

Milonga MCC

Sreda, 21.3.2018 ob 20:00 uri
MCC kavarna 

Toplo vabljeni na prvo pomladno milongo v prijetno domačo Kavarno MCC. Tande tokrat tkem DJ Alja.
Prostovoljne prispevke si delimo z mucami Mačje hiše.

Evropska vas - Raznolikost v EU

V okviru Tedna Evrope, ki bo potekal med 8. in 14. majem 2017, bo Europe Direct Savinjska, ki deluje v Celjskem mladinskem centru, organizirala teden zanimivih dogodkov z evropsko tematiko.

torek, 9. maja 2017 med 11:00 in 16:00 uro, se bo tako na Krekovem trgu v Celju odvijala prireditev Evropska vas, kjer se bodo osnovnošolci in srednješolci celjskih šol predstavljali z različnimi stojnicami in nastopi.

Ena osrednjih zanimivosti Evropske vasi bo stojnica Informacijske točke Europe Direct Savinjska, ki bo obiskovalcem ponujala brezplačne publikacije in informacije na temo mobilnosti. S kolesom sreče bomo na zabaven način vse obiskovalce in mimoidoče informirali o EU.

Organizator: Europe Direct Savinjska

Delno financira EU.

           

Evropska vina in siri

V okviru Tedna Evrope, ki bo potekal med 8. in 14. majem 2017, bo Europe Direct Savinjska, ki deluje v Celjskem mladinskem centru, organizirala teden zanimivih dogodkov z evropsko tematiko. 

V kavarni Celjskega mladinskega centra bomo tako v torek, 9. maja 2017 ob 20:00 uri predstavili in degustirali evropska vina, ter sire iz različnih držav Evropske unije. Vstop je prost.

Organizator: Europe Direct Savinjska

Delno financira EU.

           

           

4. Kavarniški "Open mic" večer

Pretekli četrtek smo v MCC Kavarni ponovno pripravili "OPEN MIC VEČER", v sodelovanju z Vocal BK Studio, Mcc Celjski Mladinski Center in Klub študentov občine Celje. Tokratna gostja je bila Gaja Prestor, ob spremljavi pianista Aljaž Šumej. Prepevali smo slovenske in tuje uspešnice, nato pa so pred mikrofon ob spremljavi klavirja in kitare stopili še drugi nadebudneži. Naslednjič si to lahko prav ti! Spremljaj naš program in se nam pridruži na naslednjem kavarniškem večeru!

Naredi svoj evropski Minimundus

V okviru Tedna Evrope, ki bo potekal med 8. in 14. majem 2017, bo Europe Direct Savinjska, ki deluje v Celjskem mladinskem centru, organizirala teden zanimivih dogodkov z evropsko tematiko.

soboto, 13. maja 2017 ob 10:00 uri, bomo v parku Celjskega mladinskega centra tako z najmlajšimi sprva »potovali« po EU in spoznavali njeno arhitekturo, nato pa bodo vaši malčki iz peska izdelali eno izmed zgradb, ki so jo spoznali. Tako bodo ustvarili pravi mali evropski Minimundus. Najboljše ocenjena zgradba bo dobila tudi nagrado, vsi sodelujoči pa bodo imeli možnost poslikave obraza.

Malčki bodo ustvarjali v peskovniku, zato svetujemo, da jih temu primerno oblečete. Vstop na prireditev je prost.

Organizator: Europe Direct Savinjska

Delno financira EU.

           

(Ba)kanal MCC

Sobota, 6.10.2018 ob 21:00 uri
MCC Kavarna
 
MCC Kavarna nadaljuje s ciklom akustičnih sobot z naslovom (Ba)kanal!

Glasbene večere z lokalnimi glasbeniki bomo izvajali vsako 2. soboto v mesecu, zainteresirani za nastop pa nam lahko pišete na: bakanalmcc@gmail.com.

Tokrat bodo z nami Spaceship Earth. So tričlanska zasedba, ki preigrava blues in blues-rock standarde, v avtorskih komadih pa prepleta blues korenine s funkom, progresivnim in stoner rockom.

Vabljeni k druženju! Vstop je prost!

Vabilo na dialog mladih

Sreda, 10.5.2017 ob 13:00 uri
Celjski mladinski center

Vse mlade vabimo na dialog mladih z državno sekretarko na ministrstvu za okolje in prostor, Lidijo Stebernak in državnim sekretarjem na ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, dr. Tomažem Bohom

Dialog mladim zagotavlja priložnost za večjo vključenost  v procese odločanja in krepitev pripadnosti družbi. Mladi lahko svoje pobude in ideje izmenjajo neposredno s ključnimi akterji, tokrat na področju urejanja bivanjskih razmer mladih v Savinjski regiji.
Dialog bo osredotočen osredotočen na aktualne teme: kako mladim zagotoviti ustrezna in dostopna stanovanja, kakšna je kakovost bivanja mladih v Savinjski regiji ter kako so mladi vključeni v oblikovanje lokalnih in nacionalnih politik pri reševanju stanovanjskih izzivov. Na Dialogu se nam bodo zato pridružili tudi nekateri ključni deležniki lokalnega okolja, predstavniki Mestne občine Celje, družbe Nepremičnine Celje d.o.o in Celjskega mladinskega centra.

Dogodek je namenjen vsem mladim, ki bi z državno sekretarko in državnim sekretarjem ter ključnimi deležniki iz lokalnega okolja, radi spregovorili o omenjenih temah. Podajte svoje mnenje, ideje in predloge.

“Kakšne ukrepe na področju mladinske stanovanjske politike si VI želite?”

 

Vključite se v razpravo!

Vljudno vabljeni!

Udeležba na posvetu je brezplačna, vendar vas prosimo, da se do ponedeljka, 8.5.2017 prijavite preko spletnega obrazca.

Dodatne informacije: Mladinska mreža MaMa, 030 618 628

Dogodek organizira Vlada RS v okviru obiska Savinjske regije, ob podpori Mreže MaMa in Celjskega mladinskega centra.

          

 

Zadnji Klubski petek z Jacksoni in Alter Ego

Petek, 27.4.2018 ob 21:00
Celjski mladinski center

Vse dobre stvari se enkrat končajo in tako konec meseca prihaja tudi zaključek letošnje sezone klubskih petkov Kluba študentov občine Celje, ko bodo z nami Jackson in Alter Ego.

KDAJ: v petek, 27. 4. 2018 ob 21:00 uri
KJE: dvorana Celjskega mladinskega centra

VSTOPNINE NI!

O skupini JACKSON:
Letos septembra mineva 5 let odkar so Luka, Blaž in Tomaž postali Jacksoni. V tem času so veliko koncertirali po celotni Sloveniji in videli tudi kar nekaj festivalskih odrov (Pivo&Cvetje, Gora Rocka, ŠVIC, Flosfest, …). Ob enem so pridno izdajali svoje single in videospote, ki se redno uvrščajo na lestvice največjih slovenskih radijskih postaj. Med vsemi prvimi mesti je sigurno najopaznejša nominacija za MTV "Best adria act" v letu 2015. Lani maja so v Celjskem mladinskem centru končno izdali tudi svoj prvi album V čast srca, ki je doživel dobre odzive tako pri publiki, kot pri radijskih urednikih. Ena najobetavnejših celjskih skupin pa vam obljublja, da vam v Celju tokrat zaigrajo nekaj čisto svežega in še ne slišanega!

O skupini ALTER EGO:
So štiričlanska rock skupina iz spodnje savinjske doline. Glasbene poti so združili leta 2015, sedaj pa gredo samo še gor. Igrajo avtorsko glasbo in priredbe skupin kot so: Foo Fighters, Whitesnake, Billy Idol, Poison ...

Organizator: Klub študentov občine Celje v sodelovanju s Celjskim mladinskim centrom

Sobotnice

Sobota, 24.6.2017 ob 10:00 uri
Kavarna Celjski mladinski center 

V maju pričnemo s Sobotnicami, ki bodo potekale vsako soboto ob 10:00 uri v parku Kavarne Celjskega mladinskega centra. Otroške ustvarjalne delavnice bodo potekale pod vodstvom izkušenih animatork, ki bodo z vašimi otroki preizkušale različne tehnike in materiale ustvarjanja.

Sobota, 6.5.2017 ob 10:00
Izdelovanje obeskov iz fimo mase 

Sobota, 13.5.2017 ob 10:00
Minimundus 

Sobota, 20.5.2017 ob 10:00
Ustvarjanje ropotuljic in petje 

Sobota, 27.5.2017 ob 10:00
Kazalke za knjige in pernato pišče 

Sobota, 3.6.2017 ob 10:00
Gosenice iz papirnatih krogcev in lovilci sanj
 
Sobota, 10.6.2017 ob 10:00
Izdelovanje origamijev
 

Sobota, 17.6.2017 ob 10:00
Naredi svojo plažo iz naravnih materialov 

Sobota, 24.6.2017 ob 10:00
Risanje s prsti 

 

Klubski petek: Jackson in Alter Ego

Takole pestro pa je, ko dogaja v MCC! 27. aprila smo na praznični dan namreč zaključili sezono klubskih petkov Kluba študentov občine Celje, ko sta nas zabavali skupini Jackson in Alter Ego. Oglej si nekaj utrinkov!

Foto: Nik Skerbiš

Usposabljanje Medvrstniško informiranje mladih

Usposabljanje Medvrstniško informiranje mladih 
Petek, 19.5.2017 od 9:00 do 17:00
Celjski mladinski center 

Vabimo vas na enodnevno usposabljanje v sklopu projekta MLADIM z naslovom Medvrstniško informiranje mladih.

Udeleženci usposabljanja bodo osvojili naslednje veščine medvrstniškega informiranja:

- Definiranje potreb po informiranju (katere informacije mladi potrebujejo – Vprašali se bomo ZAKAJ?)
- Priprava in posredovanje informacij (kako pripraviti in oblikovati informacijo, da bo informativna, jasna in razumljiva ter na kakšen način jo posredovati do mladih – Odgovarjali bomo na KAKO?)
- Vodenje in vrednotenje (evalviranje) posredovane informacije (ali je bila informacija učinkovito posredovana naprej in kakšen je odziv ter ali je bila komunikacijska pot pravilno izbrana)
- Ali je bil vzpostavljen vzajemen odnos med skupino (mladinskim delavcem in neorganizirano skupino)
- Priprava konkretnega načrta medvrstniškega informiranja in izpolnitev delovnega zvezka.
- Oblikovanje akcijske skupine za promocijo mobilne aplikacije med mladimi in ostalih relevantnih informacij, ki se bodo oblikovale na delavnici.

Usposabljanje bo potekalo v petek, 19.5.2017 od 9:00 do 17:00 v dvorani Celjskega mladinskega centra pod vostvom sodelavcev Mreže MaMaLaure Krančan in Urbana Krevla. Več info. 

Na usposabljanje se lahko prijavite TUKAJ  do srede, 17.5.2017. Usposabljanje je brezplačno.

Za dodatne informacije lahko pišete na mladim@mreza-mama.si ali pokličete na telefonsko številko 030 618 628.

Kavarniški "OPEN MIC" večer

Četrtek, 17.5.2018 ob 20:00 uri
MCC Kavarna

Tudi v novem letu vas v sodelovanju s Klub študentov občine Celje, Mcc Celjski Mladinski Center in MCC.Kavarno vabimo na četrtkove kavarniške "OPEN MIC VEČERE".

Odlična družba in prijeten ambient kavarne, sta več kot primerna za večer zabavnega preigravanja svetovno znanih uspešnic ali pesmi, napisanih noč pred tem... Vabimo mlade pevke in pevce, ki bi želeli nastopiti pred občinstvom. Posamezniki lahko v večeru predstavite eno ali več pesmi, pri čemer so vam na voljo mikrofon, klavir (pianist) ter akustična kitara.

Na zadnjem kavarniškem večeru pred poletjem, ki ga v MCC kavarni pripravljamo 17. maja, ob 20. uri, bo kot gostja, ob spremljavi pianista Aljaža Šumeja, nastopila odlična Amadea Begovič.

Vstop prost, vabljeni.

Poskrbimo za svoje zdravje

Poskrbite za svoje zdravje, dokler še ni prepozno!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
KDAJ: 16. maj ob 17.00
KJE: v dvorani MCC-ja
KDO: predava Barbara Černe, direktorica Bcentermed, ter urednica revije Preventiva
PRIJAVA: https://goo.gl/forms/pH0deI9AC2PTjco43
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Samo nekaj tem in poglavji, ki jih bomo obravnavali:
Kdo smo in zakaj se staramo?
Preprečimo glikacijo in upočasnimo staranje
Preprečimo poškodbe tkiv in žile ter mišice bodo postale prožnejše 
Čudodelno dihanje
Turbo možgani
Zdravi kljub onesnaženosti
Prenehajmo skrbeti in začnimo živeti 
Mladostni, če je srečna naša duša

Poskrbimo za svoje zdravje, je projekt, ki je namenjen tako študentom kot tudi drugim. Udeleženci se boste naučili, kako poskrbeti za svoje zdravje, kljub stresnemu načinu življenja, ki nas vsakodnevno spremlja.

Organizator: Klub študentov občine Celje v sodelovanju z Lummie Slovenija

Open mic večer

Včeraj smo v MCC Kavarni zadnjič pred poletjem pripravili "OPEN MIC VEČER", v sodelovanju z Vocal BK Studiem, Celjskim mladinskim centrom in Klubom študentov občine Celje. Tokratna gostja je bila Amadea Begović, ob spremljavi pianista Aljaža Šumeja. Prepevali smo slovenske in tuje uspešnice, nato pa so pred mikrofon ob spremljavi klavirja in kitare stopili še drugi nadebudneži. Oglej si nekaj utrinkov najbolje obiskanega kavarniškega večera do sedaj!

Zdrav slovenski zajtrk

Sreda, 7.6.2017 ob 06.30 uri
MCC Kavarna

Za vas ponovno organiziramo Zdrav slovenski zajtrk, katerega namen je osveščati mlade o zdravem načinu življenja.

Obiskovalci MCC Kavarne boste tako v sredo, 7. junija 2017, med 6:30 in 8:00 uro zjutraj imeli na voljo brezplačen zdrav zajtrk.

Zdrav zajtrk bo pretežno sestavljen iz hrane, ki vsebuje veliko sestavljenih ogljikovih hidratov, kot so: kosmiči, muesliji, žita, polnozrnat kruh, sadje in zelenjava. Naši možgani namreč potrebujejo za normalno delovanje ogljikove hidrate, zato jim jih z zajtrkom pomagamo zagotoviti.

Sponzorji dogodka so: Tuš, Pekarna Geršak, Zelene doline in Sendvičarna.

(Ba)kanal MCC

Sobota, 9.6.2018 ob 21:00 uri
MCC Kavarna
 
MCC Kavarna nadaljuje s ciklom akustičnih sobot z naslovom (Ba)kanal!

Glasbene večere z lokalnimi glasbeniki bomo izvajali vsako 2. soboto v mesecu, zainteresirani za nastop pa nam lahko pišete na: bakanalmcc@gmail.com.

Na tokratnem večeru nas bo glasbeno razvajal Vasja Mihajlović - Woody. Vasja je velenjski kantavtor, ki se najbolj domače počuti v country/blues zvrsti glasbe, katera močno vpliva na njegova dosedanja avtorska dela. Igra primitivne "fingerpick" stile v duhu pionirjev tega žanra glasbe, kot so: Doc Watson, Lightnin Hopkins, ... V letu 2015/16 je izdal svoj prvi album Travel songs, ki vsebuje 8 avtorskih pesmi, katere izvaja na koncertih ... tu pa tam pa "vžge" še kakšno staro klasiko.

Vabljeni k druženju! Vstop je prost!

E-novice

Naroči se na E-novice!

EUROPE DIRECT SAVINJSKA

Evropska komisija je izbrala devet informacijskih točk v okviru mreže Europe Direct v Sloveniji z...

Kreativne MCC-jeve počitnice v MČ Slavko Šlander

Ponedeljek, 1. 7. 2019 - Petek, 5. 7. 2019, ob 10:00 uri Prostori MČ Slavko Šlander  ...

Zemljevid za popotnike "Celje City of legends"

Nov, drugačen turistični produkt - prvi ilustrirani turistični zemljevid mesta Celja, s pomočjo k...

Opisi sob

Tukaj si lahko preberete opise sob in izberete primerno zase. Hostel ima tri različne tipe v...

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

MC Celje